| Smileyouarebeautiful a întrebat:

Spuneti-mi si mie niste masti de fata naturale pentru un ten perfect! Fundaa

Răspuns Câştigător
| vanessa001 a răspuns:

-Masca revitalizanta cu castravete
Ai nevoie de o jumatate de castravete, tocat marunt, o lingura de iaurt si una cu patrunjel proaspat tocat. Transforma incredientele intr-o pasta cu ajutorul unui blender. Intinde amestecul obtinut pe fata si lasa-l sa actioneze aproximativ 15 minute. Spala-te apoi cu apa calduta.
-Masca exfolianta cu zahar brun
Ingredientele de care ai nevoie sunt: 1/4 ceasca cu zahar brun si 2 linguri de lapte integral. Amesteca-le si cu pasta obtinuta maseaza fata timp de aproximativ un minut. Dupa 10-15 minute, indeparteaza masca cu apa rece sau calduta.
-Masca cu iaurt cu efect calmant
Tot ce-ti trebuie este 1/4 ceasca cu iaurt si 2 picaturi de ulei esential (de preferat lavanda sau iasomie). Combina iaurtul cu uleiul esential si intinde masca pe fata uniform. Lasa-i timp pentru a patrunde in piele aproximativ 10-15 minute si apoi curata fata cu apa din abundenta. Aceasta masca este foarte eficienta in cazul pielii iritate sau arse de soare.
Funda? puppy dog eyes

2 răspunsuri:
| blueSky_3324 a răspuns:

Pentru ce fel de ten : normal / mixt / uscat / gras?
Pt ten normal / mixt : galnenus de ou + 1 capsula vit. E+ 1 lingurita de miere + 1 picatura ulei de masline = tii 25 mi si clatesti cu ceai caldut de musetel

| lauricigaurici a răspuns:

Stiu o masca de fata care merge pentru. toate tipurile de tenuri. Daca ai auzit de Avon ia-ti de-acolo. Are masti de fata. Cauta-le pe cele de la PLANET SPA.