anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

spuneti-mi si mie o crema, unguent pentru iritatii sau ce sa fac thinking
Dau fundita love struckbatting eyelashes
Multumesc anticipat!

6 răspunsuri:
| Oxanna a răspuns:

Incearca cu o crema pentru bebelusi( eu folosesc SUDOCREM pentru iritatii sau rani:-) ) NU GLUMESC, are efecte calmante si este foarte delicata cu pielea, depinde si de tipul iritatiei si de cat de grava e... fundita:X:X:X:-)

| TraficDeMentosane a răspuns:

Anonim da fundita... da da da oh go on
bye wave

| Lady_4667 a răspuns:

Bună!
Du-te la farmacie şi ia Fluocinolon N.Este un unguent foarte bun.
Seara, înainte de culcare îţi dai în zona iriată cu un strat subţire, iar dimineaţa vei vedea rezultate. E foarte bun.
Sper să-ţi folosească!
Funda? happy

| oany a răspuns:

Unguent de galbenele.Este cicatrizant si hidratant.

| GeorgeRadu a răspuns:

PREP e o crema cu miros mentolat, foarte buna. happy

| deutronius a răspuns:

Bla bla! ascultati ce va spune Deutronius, eu vreo 7 ani m-am confruntat cu aceeasi problema: iritatii (bubite rosii, cosuri, etc.) pe gat si pometi la fiecare barbierit.am incercat mii de creme cu antibiotic am fost si la derma dar nimic.pana intr-o zi cand un verisor mi-a recomandat un produs. am jurat ca va fi ultimul care il incerc pentru ca deja ma saturasem! dar! nici asa nu puteam ramane happy in fine, este vorba de SEBAMED - DERMA HYDRATING GEL (for all skin types) este putin mai scump (vreo 60-70 ron un recipient de 200ml - sigur va ajunge 8 luni) dar isi merita TOTI BANII! aplicati cu incredere dupa barbierit in loc de after shave. eu asa am scapat. multa sanatate si numai bine!