| anamaria_9097 a întrebat:

Spuneti-mi si mie va rog cum sa fac sa scap de matreata.Am incercat si sampoane anti-matreata si degeaba, nu stiu ce sa ma fac... Daca ati folosit ceva care v-a ajutat sa scapati de matreata va rog sa ma ajutati si pe minen.kiss

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una am scapat de matreaza clatindu-ma cu apa mai rece decat cu cea cu care m-am spalat... daca ai incercat sampoane pentru indepartarea matretii si tot nu a folosit la nimic.o vizita la un dermatolog si el iti va spune ceea ce iti trebuie.

4 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Buna.
Este important sa nu folosesti sampoane din comert.Acestea nu te ajuta cu nimic, doar cheltui banii.
Iti recomand sa folosesti sampoane pe baza naturista (gasesti la farmacii).
Eu folosesc VicHi.Este foarte bun.Este mai scump decat un sampon obisnuit, dar merita.
Curata matreata si impiedica ingrasarea parului.

| Mauve a răspuns:

Incearca Diprosalic. Este o solutie cutanata. Aplica-l dimineata si seara timp de o saptamana dupa care, dai doar seara timp de 3 saptamani. Intr-o luna o sa scapi de matreata. Poti in acelasi timp sa folosesti si o lotiune antimatreata de la Gerovital, dar aceasta se foloseste saptamanal timp de 2-3 luni. Bafta!

| Carton a răspuns:

Neata big grin, nu prea stiu cam cum sta treaba, deoarece nu am avut aceasta problema pana acum, dar dat fiind faptul ca am cunoscut mai multe persoane care acum se bucura de un scalp curat, as vrea sa iti spun ca exista niste sampoane speciale ( care pot fi destul de scumpe ) si se gasesc la farmacie, te duci, intrebi de sampoane anti-matreata, vezi ce au, cumperi, incerci.
Bafta!

| Thhe a răspuns:

Buna...Eu folosesc un sampon numit Clear.Este un sampon foarte buna si inca de la prima folosire te scapa de matreata.Eu iti recomand samponul Ice Cool 2 in 1! Sper ca te-am ajutat :*Bye