| tarantulaverde a întrebat:

Buna,spuneti-mi va rog voi fetelor,ce sa fac ca sa am siinii mai mari de cit in actual va rog cite un sfat,ceva exercitii, ceva natural facut acasa, numai nu de la farmacie

11 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată!

Este relativ normal să ai sâni mai mici şi NU trebuie să încerci nici un "remediu"!
Trebuie să ai RĂBDARE că vor mai creşte ei.

Sânii se dezvoltă până pe la 18-20 de anişori, apoi se mai măresc/dezvoltă la/după prima sarcină.

De asemenea, e posibil ca sânii mici să fie o caracteristică fiziologică - mai ales dacă mama/bunica ta au sâni mici ( de obicei, se "moşteneşte" ).

Toate cele bune.

| h3r a răspuns:

O înjuri pe mama natură și poate nu-i prea târziu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la piscina sau la strand, intrii in bazin si nu ramane decat sa sari usor pe varfurile picioarelor sau ( acasa ) prin masarea sanilor, dimineata si seara, cate 15-20 de minute

| LikeARollingStone a răspuns:

O sa creasca ei, tu sa fii sanatoasa.

| 7639781254 a răspuns:

Http://www.acasatv.ro/......fermi.html
http://feminin.netul.ro/......d-natural/
Sper ca te-am ajutat!
PS: Daca nu rezolvi problema, iti dau sanii mai ca sunt prea mari si nu-mi plac deloc. Totusi, ai putea sa inveti sa te placi asa cum esti. Probabil esti mai slabuta si nici nu ai pe nimeni cu sanii mari in familie. Nu e nicio problema...nu sanii te fac frumoasa.
Bafta! :*

| tarantulaverde explică (pentru 7639781254):

Nu,chiar pentru ca nu sunt slabutaza, sunt cam plinta, si ce parere aveti da ca dslabesc 5 kg o sa-mi creasca sanii?

| 7639781254 a răspuns (pentru tarantulaverde):

Daca slabesti, o sa se micsoreze. Cati ani ai?

| tarantulaverde explică (pentru 7639781254):

15 jumatate

| 7639781254 a răspuns (pentru tarantulaverde):

O sa-ti mai creasca...mai ales daca aplici sfaturile alea. Eu am 16 ai mi-au mai crescut de anul trecut.

| AddaRosee a răspuns:

Un sfat ar fi sa inveti sa te accepti si sa te placi cum esti. Daca ai sanii mari crezi ca, castigi ceva?
Toate suntem speciale si frumoase, fiecare in felul nostru.Nu ar trebui sa ai complexe, cel putin nu de acest fel.winking

| grab a răspuns (pentru AddaRosee):

Banuiesc ca tu ai macar C cup? happy