| 99NYC a întrebat:

Stie cineva, ceva de crema Spirulin? Eu vreau sa o folosesc pentru acnee; am mai folosit cineva? Va rog nu imi recomandati alte creme/tratamente.

Răspuns Câştigător
| justyoung9 a răspuns:

Nu am folosit-o eu personal, insa stiu ca da rezultate

3 răspunsuri:
| epurasu a răspuns:

Aspirina este un tratament eficient impotriva acneei. Se piseaza doua tablete de aspirina si se amesteca cu un pic de apa pana cand se face o pasta care se aplica pe zonele cu probleme. Se lasa la actionat cinci minute si se clateste cu apa calda.Incearca nu ai ce pierde stiu la cine a dat rezultate.

| tomthecat a răspuns:

Crema SPIRULIN este un produs natural NEPARFUMAT. Această cremă îmbină în mod armonios şi fericit proprietăţile cosmetice arătate, cu proprietăţile terapeutice care au la bază procesele de regenerare, refacere şi revitalizare a ţesuturilor pe care le hidratează, hrăneşte şi protejează. Crema conţine ingrediente bioactive naturale, în special, alga Spirulina Platensis, vie.

Crema SPIRULIN poate fi utilizată şi în scopuri terapeutice: acnee; dermatoze; urticarii; entorse, edeme, rupturi musculare, ajutând la îmbunătăţirea performanţelor sportive; gută şi febră musculară prin eliminarea acidului lactic şi dezinflamarea ţesuturilor; încetinirea procesului de îmbătrânire şi uzură celulară. Se aplică după curăţarea prealabilă a pielii, în strat subţire, de 2-3 ori pe zi, sau mai des, după caz. Crema SPIRULIN este integral absorbită la nivel cutanat şi nu necesită îndepărtarea ulterioară a surplusului. Crema SPIRULIN curăţă, vindecă, elimină durerile locale, întinereşte şi catifelează, dă un aspect proaspăt şi tânăr al pielii. Este o cremă de întreţinere şi regenerare cu extract total de SPIRULINA PLATENSIS vie. Crema SPIRULIN REVITALIZEAZĂ, REGENEREAZĂ, HIDRATEAZĂ şi PROTEJEAZĂ faţă de vânt şi razele solare, fiind indicată în aceeaşi măsură, pentru toate tipurile de ten.

http://www.hofigal.ro/produse.php?id_prod=712

| BrunetteGirl21 a răspuns:

Spala`te cu sapun cu sulf si da`te pe fata curatata cu ulei de vitamina A si E nu sunt foarte scumpe. vitaminele sunt in jur de 10 lei si sapunul in jur de 5 lei.Sapunul usuca cosurile iar vitaminele ajuta sa nu mai apara si sa dispara petele lasate de acnee