Mai intai de toate trebuie ca schimbarea sa vina din interior, degeaba te dai cu balsamuri si d-astea daca nu il hranesti corespunzator. Baga proteina animala precum lactate, oua, carne, contin nutrientii necesari hranirii firului de par, intaresc radacina, mananca fructe si legume pentru un aport de vitamine, apa multa pentru hidratarea organismului. Aspectul parului pe tot parcursul vietii oricum e influentat in mare parte de genetica, de mostenirea de la parinti/bunici, ai un par foarte ondulat sarmos? Poate asa e firul tau de par si ai impresia ca e neingrijit, ca daca firul tau de par e asa nu ai ce face, gen asa ti-e scris sa-l ai.
Nu mai folosi eventual placa, nu te mai vopsi des daca o faci si eventual du-te pe la saloane de cosmetica sa te coafeze, sa taie varfurile despicate/arse, asa il ajuti sa se regenereze in cazul in care parul e deteriorat. Balsamele si mastile de par mi se par inutile daca nu te hidratezi din interior cu o alimentatie care hraneste parul.
Balsam la baie de fiecare data și măcar o data pe săptămâna aplica mască pentru par.
Il speli de 2-3 ori pe saptamana.
Nu il usuci cu feon.
Nu il pieptani cand e ud decat cand incepe sa se usuce putin
Te piepteni de doua ori cu un piaptan si apoi cu o perie dar eviita alea din plastic dur, ia ceva de os sau lemn, plastcul ala mie mi-a stricat parul
iti iei un balsam si o masca de par gasesti in comert
Tai ce e ars ca nu se mai regenereaza
Masezi scalpul din cand in cand
Si balsamul de păr cum se folosește?
Scrie pe el de obicei, in modd normal se foloseste dupa spalare, dar unele necesita clatire si unele nu
Deci mai bine urmezi instructiuni
Apropo eu am si un ulei de argan pe care il aplic pe par dupa spalare cand e inca putin ud si las sa se usuce, am parul super hidratat, gasesti in comert
Mulțumesc multtt de tott! Tu te dai cu uleiul de argan de la rădăcina parului sau de la jumate?