| Spirituallife a întrebat:

BUNA,stie cineva cum pot scapa de cicatrici? Am 3 cicatrici pe fata recente in urma unor arsuri mici si nu stiu ce sa fac (se observa,nu le pot acoperi cu fond de ten sau ceva, sunt inca in stadiul de regenerare dar stiu sigur ca va ramane semn)am nevoie de ajutor.

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De cicatrici poti scapa doar intr-un singur fel: operatie estetica cu laserul, la orice clinica privata de estetica.

| ReddY25 a răspuns:

Cu spray

| Brizbriz a răspuns (pentru ReddY25):

Ce spray? insecticid?hee hee

| ReddY25 a răspuns (pentru Brizbriz):

Cicatridina

| Utilizatornew25 a răspuns:

Salut, acestea sunt permanente, și vizibile doar daca ai tenul măsliniu, sau foarte bronzat. Ele daca ai tenul alb, nu se vad, decât în lumina soarelui foarte rar, și rămân doar în interior. Îți recomand crema "strataderm" o folosesc și eu și aplatizează cicatricile la nivelul pielii (deoarece ele sunt la început puțin în relief, până îmbătrânim și se topesc în piele) iar unele n-ai ce le face raman așa, cele cheloide. Sper ca te am ajutat!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Utilizatornew25):

Cicatricile nu dispar si nu intra in piele!
Am tenul alb si sora mea care este mai blonda si chiar mai alba ca mine are cicatrici care facute in copilarie si desii are peste 60 de ani, nu i-a u disoparut.
Nu mai vorbi inutil si in necunostinta de cauza, ca o cicatrice de la arsura sa taietura NU va dispare niciodata!

| Utilizatornew25 a răspuns (pentru Violleta2022):

Eu cred ca tu nu vezi bine, am scris ca sunt "permanente" eu nu am zis ca disparlaughing eu am specificat ca pe tenul alb nu se vad, depinde foarte mult de nuanță de ten alb ai, ca sunt foarte multe, întreabă si medicul! Ele tot raman dar se estompează în timp, NU TOATE, dar MAJORITATEA, ma refer la CICATRICILE HIPERTROFICE, nu CHELOIDE! Nu mai vorbi TU in necunoștință de cauza, tot ce am scris este de la un medic dermatolog! Revizuiește-ți cunoștințele! Și în caz ca nu știai "aplatizează" înseamnă ca se fac la același nivel cu pielea! Ele oricum sunt în piele si când le ai ieșite in relief si când sunt aplatizate, daca nu sunt bagate în piele unde sunt, în oase?? Chiar nu pricep de ce va treziți unii sa vorbiti degeaba, mai bine tăceți!

Nu mai vorbi in necunostinta de cauza!

Când vezi ca nu mai ai argumente, e clar, așa zic și eu... jalnic

Esti patetica sa-ti faci doua conturi ca sa te apluazi si aprobi singura.
Urli dupa atentie!

Ma refeream ca cicatricile se fac la nivel cu pielea, nu ca se baga în piele, m-am exprimat eu gresit ca ma gândeam ca se înțelege! "A aplatiza" înseamnă "a se reduce" ori " a se netezi", bănuiam ca măcar atat se înțelegehappy.