Exista o multime de ingrediente care ajuta la cresterea unghiilor de la ulei de masline si suc de lamaie si pana la ulei din seminte de in si ulei de migdale. Tamponeaza-ti unghiile cu aceste remedii saptamanal si vei vedea rezultatele!
Buna! Am vazut pe net ca ajuta daca iti freci unghiile cu un catel de usturoi. Nu am incercat, dar poti incerca..nu ai nimic de pierdut si + d-asta oricine are ustuoi. Si un lucru pe care l-am incercat este sa eviti total aceton si daca se poate oja. Lasa-le necolorate ceva timp.
In fiecare zi maseaza-ti unghiile cu ulei de ricin cu vitamina A.Eu asta folosesc.costa 12 lei si se gaseste la farmacie
Unghiile cresc cu ajutorul calciului deci prin urmare ar trebui sa mananci mai multe alimente ce contin calciu.
Si -andreyksd-, ma spal pe mâini de fiecare data cand e nevoie si cred ca oricine ar trebui sa faca asta. Aceasta tehnica nu grabeste cresterea unghilor, neaparat! Dar mersi. oricum!
Pune intr-un bol putsina apa, trei picaturi de iod si o lingura mica de sare, tine miinele in aceea apa minimu jumate de ora))