Trebuie sa respecti cateva reguli care sa le pui in acord cu propria ta personalitate.
Culorile trebuie sa se asorteze, sa fie din aceiasi gama coloristica. De exemplu cand mergi pe tonuri de gri, argintiuu negru/alb la care adaugi o pata de culoare care sa fac un contrast puternic cu restul tinutei: rosu, mov.
Nu trebuie sa combini foarte multe culori fiindca in final ai putea arata ca un papagal.
In privinta stilurilor incearca in functie de situatie sa adopti stilul potrivit: la scoala casual, intr-o excursie o tinuta sport, la un party o tinuta glamour.
Totodata nu uita ca foarte importante sunt accesoriile. De multe ori ele sunt cele care dau personalitate tinutei. Poti sa te inspiri la accesorii din http://www.newlook.com/shop/teens/jewellery_30191 si http://www.crownfashion.ro/
Pai vezi la culori incearca sa le asortezi
sau mai bine cauta pe google sigur gasesti tot ce iti trebuie
Buna ivansimona97,
Hainele nu trebuie sa ti le combinam noi--- fiecare are stilul lui. Nu mi-o lua in nume de rau, dar poti oricand sa faci furori prin stilul propriu. De exemplu, eu am un stil mai...neobisnuit ca sa zic asa. Dar totusi sunt o fata destul de populara si lumea ma apreciaza, pentru ca arat incredere in mine. Nu conteaza ce porti. Trebuie ca hainele pe care le porti sa iti exprime starea, sa te reprezinte. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Nu stiu ce haine ai.Probabil ca cel mai bine ar fi ca intr-o zi sa le probezi in diferite combinatii si sa te uiti in oglinda sa vezi daca-ti place cum arata combinatia si sa ceri si parerea mamei sau cuiva din familie.
Cere sfatul unei colege care se pricepe sau chiar unei rude
secretul este accesoriul:o esarfa,manusi,cercei,inel,lant,bratara,fular,palarie,curea
inca un secret:trebuie sa combini culorile:daca ai mai multe noante de albastru pune ceva negru sau rosu sau chiar alb/sa nu te imbraci ca un paun colorat,vei arata chicios
ar fi bine sa folosesti un pic:oja,rujul,rimel,struguler,parfum,fond de ten(este un plus); asta daca vrei un plus de eleganta si stil
ESARFA este un accesoriu bine venit in multe tinute:fie vara,primavara,toamna sau iarna vei arata super cu o esarfa/sfat:poti sa o bagi prin gaisile de la curea,s-o infasuri de multe,multe ori in jurul gatului,sa o infasuresti o singura data iar apoi inoado,asa cu stil sau o poti intoarce odata pe gat iar apoi sa lasi capetele asa in aer,pentru un cu totul alt look/stilul asta de esarfa il poti combina cu o bluza tricotata,cizme lungi, un fes largut, o pereche de blugi si un inel
sper sa te ajute
BellaAndreea întreabă:
BiancaGeorgya întreabă:
kalakkas întreabă: