1. te dai pe toata unghia cu o oja mata de culoare roz pal sau maron pal,
2. pe unghia crescuta te dai cu alb mat (primele dati iti va fi greu dar vei reusi)
3. te dai cu lac transparent, sau eu cateodat dau cu sclipici
4 daca vrei ceva original, lipeste niste floricele pe unghii inainte sa te dai cu lac, succseul este garantat.
Eu mi l-am facut cu scoth.adica am pus scotch apoi am trasat linia alba si apoi am dezlipit scotch-ul. dar nu prea merge raman carari
Faci varfurile cu oja alba si dupa ce se usuca dai peste cu lac incolor. Daca tremura mana si nu iese dungulita dreapta atunci cred ca se gasesc niste "chestii'' care se lipesc pe unghie si lasa neacoperit varful si dupa ce dai cu alb le dezlipesti si ramane liniuta aia alba cu margina dreapta. Eu ii fac prietenei mele fara banda si ea zice ca e multumita.
Bună.
Aplici oja albă pe partea de unghie crescută. O lași să se usuce. Apoi aplici un strat de lac transparent pe toată suprafața unghiei. Se găsesc în comerț,
benzi speciale pentru manichiură franțuzească. Ajută la delimitarea peărții care se aplică oja albă de restul unghiei.
Pa, pa.
E simplu trebuie sa dai pe varful unchiei cu lac alb si daca nu imi iese drept eu iau o bucatica de vata si pun pe ea acetoni si o fac dreapta dupa acea dai pe restul unghiei cu lac incolor si daca vrei sa arate mai spectaculos lipesti niste floricele dar dupa ce ai lipit froricica mai data cu un strat de lac transparent casa nu se dezlipeasca iti urez bafta
Aa simplu stai lin, ITI cumperi un setulet (de la avon) special pentru manichiura FRANTIZEASKA! succes!
Buna! dai varfurile cu alb mat. daca nu iti reuseste si dai pe langa foloseste o scobitoare de urecki si putina acetona si sterge uniform, pe urma dai cu lac...super ieseINCEARCA E FOARTE SIMPLU
DaciaRomania întreabă: