| Anonim6282 a întrebat:

Stie cineva daca gasesc creme pentru marirea sanilor la DM?
A încercat cineva aceste creme? Ce părere aveți despre ele? Dacă știți alte remedii naturale care funcționează va rog sa imi spuneti

Răspuns Apreciat de Editori
| adelina29 a răspuns:

Nu-ți recomand să recurgi la creme de genul ăsta și nici la pilulele care promit aceleași lucruri.
Rezultatele sunt în general infime, chiar insesizabile de multe ori, dar efectele negative nu lipsesc. Cremele astea sunt, pe scurt, mini-bombe cu hormoni. Cam ca și în cazul tututor produselor ce conțin hormoni, ei destabilizează buna funcționare a organismului, impusă de genetica individului. Pe termen lung, treaba asta duce la probleme cardiace sau a sistemului limfatic, pe lângă multe altele.
Nu te întrista totuși, sunt multe alte lucruri pe care le poți face și să te ajute. O dietă bogată în leguminoase verzi și exerciții moderate care tonifiază zona aceea (ex: flotări) le conferă un aspect ferm și plin. Totuși, cel mai simplu și eficient mod rămâne masajul zilnic. Așa asiguri o bună circulație a sângelui și o fluctuație de hormoni (secretați natural) consistentă care în timp, chiar dă rezultat. Poți aplica o cremă oarecare și previi și vergeturile, pe lângă că e indicat să-ți verifici sânii regulat pentru noduli sau alte probleme.
Ideea e să nu îți bați capul prea mult cu asta, doar iubește-te! happy

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Tu chiar crezi așa ceva?! laughing și mai mult că există la DM? Na păi pe oameni ca tine își fac ăia profitu, ce să zic.

| Anonim6282 explică (pentru Adry05):

Doar am întrebat dacă e posibil si adevarat

Bula
| Bula a răspuns:

Creme minune nu exista pentru marirea sanilor.
Pentru femeile care au inceput deja viata sexuala este mult mai eficace masajul indelungat ai sanilor de catre partener.winking
Celor care au lipsa de partener sau de auto-incredere le raman implanturile de silicon. tongue

suntserios
| suntserios a răspuns:

Implanturi. Singura chestie care functioneaza.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu există așa ceva rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oo... mi-ai amintit de sani si eu n-am iubită momentan

| oz_1736 a răspuns:

Daca exista, vedetele nu se operau

| AwGenetix a răspuns:

De fapt exista. hormoni. funcționează doar când ai intre 11 si 15 ani.