Salutare! Eu folosesc produse de la Lady's inclusiv pudra compacta mata si baza pentru fondul de ten. Pudra ofera aspect mat si nu inarca tenul iar baza lasa tenul hidratat si fondul de ten se aseaza perfect pe fata.Iti recomand aceste produse. Poti achizitiona produse si de la Rimmel London, la fel de bune! Meriti"a doua sansa"
Buna, daca ai tenul gras, ai nevoie de o baza siliconata si o pudra foarte buna, care sa absoarba excesul de sebum.
Eu folosesc o baza de la Maybelline, se numeste Baby Skin, care umple porii, prelungeşte rezistenta fondului de ten si uniformizeaza porii aceea dilatati si liniile fine. Cat despre pudra eu o folosesc pe cea de la Makeup for ever, o gasesti in sephora, si da, recunosc ca e scumpa (e vreo 150 de lei full size), insa e pudra mea preferata si au recomandat-o mai multi youtuberi.
Insa daca ai un ten uscat ai nevoie de un primer mousse dar mai intai trebuie sa te hidratezi si exfoliezi bine. O prietena il foloseste pe cel de la Nix, Angel Veil si a zis ca e buna. Trebuie sa ai grija la pudre, ca daca vei folosi o pudra pentru ten gras, ti se va strange fondul de ten. Tot ea foloseste de la Maybelline, Super Stay Better Skin.