| teodem a întrebat:

Stie cineva vreun remediu impotriva iritatiilor dupa epilat?(cu lama)Sunt sub forma de bubite rosii si nu trec deja de 2 zile.Heelp!

Răspuns Câştigător
| EmiiLoveYou a răspuns:

În folosirea acestei metode, se pot întâmpina probleme precum iritaţia sau uscarea excesivă a pielii. De aceea, după epilare, specialiştii recomandă folosirea unei creme hidratante.

Iritaţia de la lama de ras apare în cazul în care se apasă prea tare, când lama se foloseşte de mai multe ori sau când este lăsată fără capacul de protecţie, moment în care se pot contacta bacterii. Iritaţia apare sub forma unor pete mici şi roşii, iar pentru a le elvita, se recomandă aplicarea unei creme cu efect astringent.

În caz de zgârieturi, se tamponează locul cu alcool medicinal după care se aplică pudră de talc.

6 răspunsuri:
| sensationn a răspuns:

2 Modalitati:
1. DUpa epilare, pulverizeaza putin parfum pe piele.
2.CUmpara o crema gen emulsie dupa epilare, e revigoranta si face sa dispara bubitele rosii + catifeleaza pielea.

| AroundZendaya a răspuns:

Dupa ce te epilezi, da-te cu crema pentru piele sensibila sau cu spirt.

| GoguSteriade a răspuns:

After shave, balsam pentru dupa ras, crema Nivea.

| CherryLove a răspuns:

Crema de galbenele sau crema hidratanta

| kaloma a răspuns:

Crema de galbenele, cicatrizin.Cosmeticienele recomanda des Baneocin ( un unguent cu antibiotic)

| tuGatita a răspuns:

Aveam si eu problema asta, pana asearalaughing eu ma epilam(cu lama) cu ajutorul samponului sau spumei de ras. aseara am zis sa dau cu gel de dus. gelul are efect calmant bla bla...si nu m-am iritat deloc. incearca si tu!