In primul rand rimelul se da in doua straturi.astepti sa se usuce primul strat si te dai cu al doilea,,periuta ti-o alegi in functie de ce iti doresti:gene bogate,gene curbate,lungi,etc)uleiul de ricin il folosesti atat cat vrei, nu stiu cat de mult pot creste genele, dar in general uleiul de ricin e bun si poentru par si unghii si mai ales are rezultate.
Este suficient sa te dai o singura data, dc i-ti este mai comod poti pune cateva picaturi ulei de ricin in rimel, asa nu vei mai uita sa-l folosesti. pentru rezultate vzibile trebuie fol cam 3 luni, stiu ca e mult dar efectele raman multi ani dupa asa ca merita efortul. Cresc destul de vizibil si se arcuiesc usor, de asemenea se si indesesc. eu mi-am facut un obicei in a-mi pune in rimel cateva picaturi, il folosescde ani de zile si nu am probleme cu genele, sunt dese lungi si sanatoase. bafta
Da, daca te dai o perioada de cateva luni, genele pot creste pana la 4 cm. O prietena de-a mea se dadea cu ulei de ricin pe gene(EA are genele blonde) cred ca vreo 4 luni nu am vazut-o data cu rimel si la o petrecere cand s-a dat cu mascara toti am crezut ca are gene false si atunci ne-a spus secretul uleiul de ricin dat de 2 ori pe zi ( dimineata si seara) fara a folosi macara o perioada:* bafta
Bună.
Trebuie să ai un minim de 4 - 6 luni de "tratament" cu ulei de ricin aplicat seară de seară pe genele curate ca să vezi diferența, da?
Pa, pa.
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: