| Superagent00 a întrebat:

Buna,stiti ce as putea sa imi iau pentru unghii sa le intareasca sau cu ce sa ma dau pe ele?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa folosesti usturoi, unghiile cresc mult mai repede daca il folosesti de minim 3 ori pe saptamana - ajuta si la prevenirea exfolierii unghilor si le intareste. Il cureti, il pisezi si iti masezi unghiile cu el pana se usuca. Atunci cand s-a uscat aplica putin ulei de ricin (eu sar peste pasul asta, poti sa-l aplici usor incalzit - lasi sticla intr-un bol cu apa calda cat iti masezi unghiile cu usturoi ) si maseaza bine unghiile, stai cu el 5-15 minute. Dupa prima utilizare eu imi simt unghiile mult mai tari, dupa o saptamana sunt arme albe. laughing

Un tratament foarte laudat este cel de la Eveline, iti intareste unghiile, previne exfolierea si te ajuta sa ai unghiile lungi.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-p10048735

Ca sa-ti protejezi unghiile dupa ce cresc ia-ti lacul de unghii de la farmec nr 300 - este un nude cu o tenta de roz pal foarte discret. Este cea mai rezistenta nuanta de la ei, imi rezista o saptamana daca spal zilnic vase/sterg praful etc si doua saptamani fara sa fac treburi casnice. Si in a doua situatie nu se ciobeste la varfuri, doar se vede unghia crescuta si devine putin inestetic.

1 răspuns:
| Albastric286albastric a răspuns:

Pai mai întâi le tai
Apoi trebuie sa la masezi cu lămâie, si v-a trebui sa te dai cu o baza/intaritor, recomandarea mea este de cel de la Farmec, este super bun
Sper ca te-a ajutat, am vrut sa iti dau un raspuns scurt si la obiect