| TRECEtimpul a întrebat:

Stiti ce pret ar avea niste gene false, un contur deasupra lor (pe pleoapa superioara) si un strat de fond de ten, toate la un salon?

Acesta e machiajul pe care mi-l doresc eu, dar nu stiu pretul...ma puteti ajuta, voi cele care frecventati mai des pe acolo? Apropo, pretul ramane acelasi pentru ori ce gen de machiaj, sau daca mai inserez in cerere si un strat de luciu de buze, se mai adauga la pret?

Si apropo, tot de saloane, cam cat ar costa un tratament cosmetic(pentru ten) si cam ce include acesta(adica ce-ti face in el: te scapa de cosuri? de puncte negre? de riduri? sau? ...ca sa stiu daca e util sau nu de facut. Diriginta mea insista sa ni-l facem toate fetele).

Imi cer scuze ca va aburesc cu intrebari de genul acesta, dar chiar sunt paralela de situatie, habar nu am de saloane, ce produse folosesc(daca sunt de calitate sau nu) si pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru diverse solicitari.

Ma puteti ajuta, va rog frumos?

1 răspuns:
| MălinaSophy a răspuns:

Pai..banuiesc ca nu se mai aplica pret la luciu...dar eu am lasat 140 de lei cu gene false si machiaj la banchet, acum de tratamente nu am facut, diriga ta nu ar trebui sa va puna sa il faceti! E foarte costisitor!