| Bibiutza a întrebat:

Stiti ceva site-uri cu cercei dar sa fie asa mai rebeli (adolescentini ). Recent am avut o pereche de cercei de la avon cu inimioara (erau mai mari si aveau ceva de plastic pentru a nu-ti cadea) cu ceva diamant pe fiecare. Din pacate nu stiu cum dar s-au rupt. As mai vrea sa-mi comand dar nu stiu codul si nici daca mai sunt pe stoc. Daca ati sti ceva site-uri asemanatoare sau daca nu orice cercei care ii considerati draguti. (dar sa fie cu plata ramburs si cost transport mai mic )

Răspuns Câştigător
5 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Http://pipoca-boutique.blogspot.com/
Totul e handmade.Sunt superbi.Mai dă un search pe google la cercei fimo şi o să găseşti multe astfel de bloguri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceau! daca mai ai nevoie de acei cercei lasa-mi in seara asta un mail pe alexandria2021@yahoo.com.(iti pot face rost de ei)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceau! daca mai ai nevoie de acei cercei lasa-mi in seara asta un mail pe alexandria2021@yahoo.com.(iti pot face rost de ei)(nu am cont aici si voi trimite cu anonim sau cum o fi, nu ma prea pricep)sper sa te pot ajuta.

| Alexstrasza a răspuns:

Http://www.ebiju.ro/ are chiar chestii simpatica, arunca o privire, sper ca te-am ajutat :)

| IoanaMihaela a răspuns:

Buna iti recomand: http://accesorii-fashion.com/, poate imi dai funditaaa! puppp