Castravetele e bun dar nu trec asa repede cearcanele, probabil dupa vreo 3 saptamani se vad efectele.
Felii de castravete, ceai verde (care este foarte bun pentru piele si o intinereste eu spun ca te-ar ajuta desi nu am incercat ). Multa odihna si hidrateaza-te. Insa ai grija cateodata cearcanele pot prevesti afectiuni ale rinichilor.
Tai 2 felii de carof si pe ti 20-30 minute pe ochi sau razi cartofii si ii pui sub ochi (ii poti pune si pe o fasie mica de tifon apoi sa ii aplici pe tot ochiul)
Comprese cu ceai de musetel, pauza macar de cateva zile de la orice inseamna ecran color (TV, PC, smartphone...) ignoranta la stres si un somn adecvat sunt ingredient
ele principale. Daca nu le respecti pe ultimele doua, odihna, niciun alt ingredient natural nu te va ajuta. Cearcanele in esenta ei inseamna oboseala. Poti folosi fond de ten pentru a-l ascunde dar sursa este cea care conteaza nu simptomul, in cazul tau cearcanele. Daca nu merge asa inseamna ca ai nevoie de ochelari, si de la miopie pot aparea cearcane.
Eu cand ma trezesc dimineata am cearcane . Si dupa ce ma spal cu apa rece pe fata masez putin zona aceea. La mine merge, poti incerca si tu!
Seara bagi doua lingurite in frigider, iar dimineata cand linguritele s-au racit ti le pui sub ochi..la mine functioneaza