Masca cu albus de ou si malai e foarte foarte buna : bati albusul unui ou pana se face spuma si apoi pui 2 linguri de malai [ cat sa stea pe fata] si poti pune si cateva picaturi de lamaie. Lasa masca pe fata pana se usuca [adica pana nu mai poti sa zambesti ] si o speli cu apa calduta. Vei avea o piele fina ca de bebelus si se usuca si cosurile. + ca se elimina si din punctele negre datorita gomajului cu malaiul
Si poti incerca si masca cu aspirina. Zdrobesti o tableta cu pui fff putina apa, numai cat sa se ude si o aplici cu degetul direct pe cos, acoperindu-l. Usuca foarte bine.
sper sa te ajute
Ceaiul de galbenele este foarte bun pentru acnee. Si sora mea si eu l-am folosit si a dat rezultate. Insa sa nu te astepti sa se rezolve peste noapte. Trebuie spalat tenul de 3 ori pe zi, tenul sa fie in prealabil demachiat apoi se aplica o crema. Sper ca ti-am fost de ajutor
Ceaiul de musetel am inteles ca e foarte bun
O sa=l incerc si eu sa vad daca da rezultate.
Succes
Exista un sapun si o crema anume pentru cosuri du-te la farmacie stiu ei ce iti trebuie
Http://www.farmaciata.ro/SitFiles/articol_no_ph.php?id=92
nu e cu ciaiuri, dar mie mi-a folosit mult,
succes mult
O sa sune km ciudat (ceaiul de rostopasca dk te dai ca el pe fata o sai ai o fata finuta ) fundita?
maimutzica întreabă:
DaciaRomania întreabă: