| Deutzzyka a întrebat:

Bunahappy...Stiti de unde se pot cumpara vopsea albastra de par nuantatoare... dar daca puteti sa-mi spuneti si pretulhappyhappyhappy. pupkisskiss

Răspuns Câştigător
| ioana_6413 a răspuns:

Eu am auzit de albastru de metil...iese dragut happy dar se ia dupa prima -a 2a spalare desi te tine o gramada sticluta aia pentru ca trebuie sa diluezi cateva picaturi intr-o cana cu apa si sa pui pe suvita pe care o vrei vopsita. Insa, trebuie sa-ti decolorezi suvita mai intai, ca vad in poza ta ca n-ai parul blond, si nu iese altfel...

3 răspunsuri:
| F. a răspuns:

Buna.happy nuantator albastru nu stiu daca exista dar poti gasi in orice farmacie albastru de metil care are acelasi efect si se ia dupa cateva spalari happy
bafta :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca ai vrea sa o cumperi...

Adica nu cred ca ai vrea sa te vobsesti dupa cum vad in poza ta ai un par superb de ce sa-l strici cu vopsele de par care degradeaza firul de par...

Vrei sa-ti arate perul ca si cum ar fi un mosor de ata...firele de par o sa arate ca ata de cusut.nu glumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca ai vrea sa o cumperi...

Adica nu cred ca ai vrea sa te vobsesti dupa cum vad in poza ta ai un par superb de ce sa-l strici cu vopsele de par care degradeaza firul de par...

Vrei sa-ti arate perul ca si cum ar fi un mosor de ata...firele de par o sa arate ca ata de cusut.nu glumesc.