| GwenS a întrebat:

stiti sunt noua si am o intrebare, am sa ma descriu un pic: port ochelari am ochii negri, sunt bruneta sunt inalta, mai supla si am o intrebare, pe care cred ca ati mai intalnito: cum as putea sa ma fac mai observata? adica am o colega care e toata ziua in centrul atentiei si eu ma simt data la o parte daca aveti niste sfaturi dati-mile si daca vreti sa spuneti ceva legat de imbracaminte...nu are rost pentru ca eu trebuie sa port uniforma

5 răspunsuri:
| Lorelai a răspuns:

Poate iti vor fi de folos http://www.petocuri.ro/......rcata.html

| candycarrie a răspuns:

Pai ai putea folosi niste accesorii foarte dragutebatting eyelashes lantisoare si cercei si un machiaj discret, dar de efect, pantofi, si cu uniforma poti sa fii ft frumoasa. Depinde si de personalitatile voastre, poate colegei tale ii e mult mai usor sa iasa in centrul atentiei ca poate e mai sociabila sau mai indrazneata, nu trebuie sa te simti mai prejos decat ea pentru asta si nu trebuie sa tinzi sa fii ca ea. Da, poate ca toti vrem sa fim remarcati, dar sunteti doua persoane diferite si sincer sunt aproape sigura ca chestia asta nu este pentru ca prietena ta ar fi mai draguta, din descrierile care le'ai dat pari o fata frumoasa, doar ca probabil nu ai suficienta incredere in tine. fii tu insati si nu incerca sa fii ceva ce nu esti doar ca sa fii in centrul atentiei>big grin

nony
| nony a răspuns:

Si ce castigi din afacerea asta? Baieti, respect, faimá? Nu inteleg. A fi in centrul atentiei nu e intotdeauna cea mai buna alegere.Sa stii de la mine : Oamenii puternici conduc din umbra, nu sunt in lumina reflectoarelor.

| RoxanaCher a răspuns:

Ce daca trebuie sa porti uniforma? Iti poti face o coafura mai speciala, daca ai talent la scrs cantece, povesti, poezii etc. adule la scoala si arata-le colegilor! Dar sa nu pari ca-ti faci reclama! Pur si simplu cerele parerea! Incearca sa raspunzi la ore, sa vi de fiecare data cu lucruri noi! Depinde de ce talente ai! Daca sti sa desenezi, arata-le desenele tale colegilor! Ti-ai dat seama la ce ma refer! Ai putea sa-ti ti caietele foarte ordonate si sa scrii foarte frumos ca sa atragi atentia! Cum sa arat acest lucru? du-te la unul dintre colegii/colegele tai/tale si intreaba pur si simplu:Cum ti se pare x, y, etc.Stiu cum e! Ca si mie mi s-a intamplat! Succes!

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Nu conteaza doar cum artzi ca sa fi in centrul atentiei.
desigur ai putea face ca mine ( sa te tunzi singura, sa iti vopsesti parul in suvite colorate, sa-ti pui toti profesorii in cap din cauza asta ) atunci chiar ai fi in centrul atentziei, eu chiar am facut asta, dar nu cu scopul de a fi in centrul atentziei