| DragonKat a întrebat:

Stiti vreo metoda prin care imi pot face bretonul sa stea bine? este pe o parte si mi-l fac cu placa, caci altfel nu sta bine deloc. Insa problema este ca eu am fruntea maricica, si nu-mi sta foarte bine, chiar daca-l fac cu placa, este posibil sa fie si vina placii, caci nu este din ceramica. Stiti cum as putea sa-l fac sa stea drept, fara sa se increteasca?

4 răspunsuri:
| wertori a răspuns:

Te speli, il indrepti cu peria, i-l dai cu putina ceara, i-l indrepti la placa si aplici putin fixativ... daca nici asa nu sta...asta e laughing ti-l prinzi

| eli22 a răspuns:

Dupa ce il dai cu placa, aplici un pic de fixativhappy

| valivalentinuza a răspuns:

Nu prea știu, dar poți cumpăra o placă mult mai bună. Cele bune sunt ălea la 60 - 80 și ceva de lei sau 1 milion - două. Și poate nu se mai încrețește, fiindcă treaba plăcii de păr este să îndrepte părul și să reziste măcar o zi acolo. Nu este nici o problemă că ai fruntea măricică, dacă tu crezi că asta poți rezolva cu placa de păr, cumpără-ți alta mult mai bună. Vreau să-ți spun că atunci când te dai cu placa, părul rămâne flexibil, drept, nu se mai încrețește. Cu altceva nu pot să te ajut. Te pup, drăguțo, și sper să rezolvi problema.