| Maria2058 a întrebat:

Stiu ca e complet nesanatos si aproape imposibil ceea ce am de gand sa fac in urmatoarele 2 saptamani, dar trebuie sa slabesc urgent 4-5 kg. As putea slabi atat daca voi manca doua saptamani doar 600 kcal pe zi si le voi arde utilizand bicicleta eliptica? Daca si voi ati trecut prin ceva asemanator m-as bucura sa-mi impartasiti solutiile voastre. Dau si funditahappy

7 răspunsuri:
| Adryanna2000 a răspuns:

Poti incerca o dieta cu mult porumb.

Răspuns utilizator avertizat
| dianna92 a răspuns:

Chiar tu ai spus ca e nesanatos. De ce iti trebuie sa scapi urgent in 2 saptamani? Ca apoi sa pui la loc dublu? Ca sa nu mai spun de pielea in exces si vergeturile cauzate de slabirea si ingrasarea rapida. Ma rog, ca sa iti raspund la intrebare, bicicleta ar ajuta dar nu iti pune in miscare tot corpul si de aceea ar fi mai bine sa alergi, astfel iti misti si bratele si practic tot corpul. Asta in caz ca nu renunti la metoda asta stupida de a slabi. Ca daca folosesti doar bicicleta si vrei sa slabesti atata, nu o sa slabesti uniform. In fine, nu ca ai arata prea bine dupa un astfel de chin. Bafta si vezi sa ai in permanenta pe cineva alaturi, in caz ca doamne fereste, pici pe jos din cauza lipsei de alimentatie si energie.

| 12AA a răspuns:

Mananca la mici intervale de timp multa salata de legume crude, sau fructe, si fa foarte mult sport, alearga, mergi, bicicleta (ma rog, transpira foarte mult ). vei slabi usor si evita toate produsele din faina alba sau orice contine multe kcal. multa baftawinking

| Byebye14 a răspuns:

E cea mai mare prostie pe care poti s-o faci!
Sanatatea ta e mult mai importanta decat cele 4-5 kg pe care vrei sa le slabesti neaparat atat de repede, iar starea de rau pe care o s-o simti nu compenseaza 4 kg pe care le vei pune dupa inapoi.
Ca sa slabesti sanatos, renunta la dulciuri, nu la mancare.
Mananca dimineata bine, la pranz iar seara mananca un iaurt, ceva.
Nu te infometa! Aceeasi prostie am facut-o si eu si apoi 3 luni am luat medicamente...nu vrei asa ceva crede-ma..mai ales ca am pus 2 kg in plus.
Si e esential sa faci mult sport! Alearga, plimba-te cu rolele, cu bicicleta.happybafta!

| Sisi16 a răspuns:

Buna.Pai minimul de kcal pe zi este 1.200. Daca nu mananci cel putin atata pe zi, organismul tau nu va putea functiona in mod normal.Asa doar iti vei strica stomacul.Si eu vreau sa slabesc, insa eu mananc cca 1200 kcal iar seara dupa 6 nu mai mananc nimic, eventual un fruct.Fac sport zilnic:merg cu bicicleta, cu rolele, alerg cca 30 min pe zi.Asa am slabit 5 kg in aprox 2 saptamani. Sper ca te-am ajutat:*

| Zenithf a răspuns:

Raspunsul sta nu in 'diete' severe, ci in alimentatia rationala, alimente care stimuleaza termogeneza - exemplu ardeiul iute, alimente cu 'aport caloric negativ', care pentru digestie consuma mai multe calorii decat aduc ele, hrana naturala, lichide (apa, ceai si alte lichide fara zahar).
Si bineinteles in sport, bicicleta medicinala este buna dar nu e bine sa te bazezi numai pe ea, mai trebuie sa faci si alte feluri de miscare.