anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt baiat, am 14 ani si as avea nevoie de ajutorul unor fete pentru a imi da niste sfaturi despre cum sa-mi fac un nou look. Cum ar fi: sa te pensezi, sa mai stiu eu ce thinking Dau funda celui care imi place mai mult :* >big grin

Răspuns Câştigător
| XfashionX a răspuns:

In legatura cu pensatul ar trebui sa te pensezi pe frunte pentru a nu avea ''o spranceana'', ar fi bine ori sa ti lasi breton intr o parte ori sa ti ridici parul (nici chiar tepi, sa ti rdici un pic parul, a-i arata super, tinuta: sa fie cat mai cool.ar fi bine sa ti iei niste pantaloni cu talie joasa si un maieu, sau tricou stramt, si niste bratari.happynu toate culorile,(alb sau negru)winking

2 răspunsuri:
| MaraMărr a răspuns:

Buna.In legatura cu pensatul... e bine se te pensezi pe frunte sa nu ai monospranceana[daca nu nu cred ca ar trebui sa te pensezi]. Parul poti sa-l lasi mai lung cu breton intr-o parte.Haine nu stiu ce sa zic ceva lejer dar in acelasi timp cool.winking

| DolceKiss a răspuns:

Buna.Ai putea sa iti lasi breton, sa porti tenisi sau conversi cu pantaloni stransi pe picior. Pune-ti un tricou lejer si o camasa in carouri pe deasupra. Daca vrei iti poti pune si o sapca, stii tu, din alea care se poarta acum.