Buna.
Eu îți recomand o cămașă albă frumoasa călcată( dacă vrei și firma îți sugerez una de pa Tommy Hifilger sau polo) și o pereche de jeans negrii sau albi, nici prea largi și nici prea mulați. Un ceas la mâna mereu este bine văzut mai ales dacă porți ținuta asta casual. In picioare îți poți lua niște adidași. îți recomand adidas Stan smith pe culoarea verde. O zi buna!
Acum depinde de scoala daca iti permite sa te imbraci oricum. Eu iti recomand sa te imbraci cu ce nimeresti dimineata ca pana la urma nu haina il face pe om si oricum pe prieteni ii doare n pul* de cum te imbraci ca tot prieteni tai vor fi. Eu nu sunt stilist sau ceva dar eu ma imbrac toata n negru si e ok
Iti recomnd ceva casual. Nici prea elegant, dar nici de club. O camasa in carouri rosu si negru, jeans negri mulati si tenisi negri sau albi. Un ceas pe mana si ochelari de soare( o sa ai nevoie). PS: Cel mai important FREZA FACUTA!
Scrie pe internet haine pentru baieti la moda 2017 pentru toamna
De acolo inveti sa te asortezi
o seara frumoasa!
Eu recomandat o cămașă cu un imprimeu frumos, mai de toamna (sau un imprimeu mai elegant, cred că și dungi ar merge), peste un pulover intr-o nuanță neutra, pus pur și simplu peste sau legat pe umeri și o pereche de pantaloni, Jeanși sunt cei mai ok. Poți purta cu o pereche de tenisi sau espadrile din acelea cu sfoara pe margine, dintr-un material intr-o culoare neutra sau un gri colorat.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: