Poate pentru ca ti-ai inceput viata sexuala...organismul se consuma si asa pari mai matur, dar nu vreau sa te jignesc deloc.
fa sport, zambeste, rade, poarta haine in culori mai deschise, acuma nu zic alb si galben, dar nu numai negru si alte.
daca ai barba, barbiereste-te(numai o matracuca ar putea zice asa ceva.dar na intinereste (Y)
cauta si tu pe net modalitati de a parea mai tanar, e adevarat ca majoritatea sunt pentru femei, dar le adaptezi tu. tenul ingrijeste-l in sensul sa fie curat intotdeauna, creme hranitoare sau fa-ti masti cu miere
Da,asa este, nu mi-am inceput viata sexuala. Sunt virgin, iar la discoteca nu am fost niciodata.nu imi place sa ma distrez. O sa incerc cu masca de miere. Sper sa dea ceva rezultate. M-am consumat aiurea pentru iubiri pe internet. Nu ma imbrac deloc cu culori inchise,ci cu galben,alb,verde, albastru deschis, rosu, negru doar cateodata. ma barbieresc foarte des, cam o data la 2-3 zile.nu imi place sa port barba. daca iti consumi viata sexuala intineresti? de ce? viata sexuala nu e tot una cu...masturbarea? ca pana la urma tot la orgasm ajungi si creierul tot aceleasi substante le elibereaza. multumesc pentru sfaturi. apreciez faptul ca ai dat atentie postarii mele.multumesc inca o data.
Nu am zis sa iti incvepi viata sexuala ca sa intineresti doamne iarta-ma. nu stiu cum m-am exprimat, dar nu ala a fost intelesul. oricum, e extraordinar la 21 de ani un baiat sa nu fumeze, sa bea asa de rar si virgin. bravo tie! ma refeream la faptul ca la noi, la femei, cu cat iti incepi viata sexuala mai repede, cu atat imbatraanesti mai repede, nicidecum sa intineresti. poate ai mai vazut tineri in general pe la 25-30 de ani ca abia aerisesc in camera dimineata ca ii si prinde raceala pentru ca sunt sensibili si racesc imediat fiindca si-au consumat energia in prostie cu sex. si la fete, noi oricum suntem mai sensibile ca barbatii, ca asa ne nastem. asa e firea noastra. la 20 de ani nu mai poti iesi afara nemachiata ca iti curg toate pieile pe tine )) si mai incolo adulti si batrani bolnaviciosi si vai de ei.
mersi si eu de funda si sa ai o vacanta frumoasa!
Multumesc pentru aprecieri,stimata domnisoara/domnitza. Da,femeile sunt mai gingase si mai delicate decat barbatii,mai finute. Eu credeam ca daca o femeie face dragoste intinereste si se observa pe chipul ei fericirea. Placerea este de partea mea(pentru fundita). Multumesc frumos pentru urare. Mi-as dori sa am vacanta,dar lucrez,asadar,nu mai exista vacanta pentru mine. Mai sunt multi baieti virgini,care beau rar ca mine sau deloc, care nu fumeaza, doar ca, inca nu ai avut oportunitatea de a-i cunoaste. Niciodata nu este prea tarziu. Multumesc frumos pentru timpul acordat. Iti doresc o seara cat mai placuta in continuare. Te sarut pe manute, distinsa domnisoara/domnitza. Ai grijuca de tine. Mi-ai facut seara mai buna. Multumesc inca o data pentru absolut tot.
Chiar imi vine greu sa cred ca pari matur din cauza tenului, poate trasaturile, eventual barba, stilul sau caracterul.
Nu port barba niciodata,mereu ma barbieresc,imi aranjez parul cu gel,nu ma imbrac cu blugi rupti, nu am tatuaje, ci sunt simplu. nu am un caracter vulgar. totusi, exista solutii pentru intinerirea tenului? daca da, cam cat ar putea costa? se merita? iti fac efectul?
DaciaRomania întreabă: