| Gavriluta_Leonard_1990 a întrebat:

Sunt baiat si as vrea sa ma vopsesc..Am tenul foarte inchis si parul negru ochi caprui..Nu prea imi place cum imi sta si as vrea o culoare ca re sa imi mai deschida tenul. Vreau sa-mi dati niste sfaturi daca puteti posta si poze ar fi si mai bine.Multumesc!

1 răspuns:
| Just0a0dream a răspuns:

Buna!
Stii ca daca te vopsesti(mai ales mai deschis,cum e cazul tau), va trebui sa te vopsesti mereu, mai ales din cauza radacinilor, dar fiind baiat te tunzi frecvent, deci asta nu e o problema la tine.In primul rand, problema e la tine ca ai parul inchis, el trebuie deschis, deci o vopse maii deschisa decat rezultatul dorit.Eu iti recomand saten deschis-caramel.In nici un caz bond, sau orice nuanta spre roscat-aramiu, fiindca va arata GROAZNIC in contrast cu tenul masliniu.Cu un saten deschis,nu ai cum sa dai gres,nimeni nu are cum,indiferent de nuanta tenului, varsta, ochi etc, e o culoare universala ca sa zic asa, plus ca nu se observa ca esti vopsit.
http://www.ele.ro/......ului-11277

Prima fata dupa par blond, cea cu saten deschis.Scuze de poza cu o fata, dar nu am gasit ceva mai explicit cu baieti.Te sfatuiesc sa iti cumperi un blond inchis ca sa iti iasa satenul deschis. Daca te simti "jenat"sa iti iei vopsea de femei, sa stii ca este si de barbati, dar singura diferenta e luciul pe care vopseaua de femei il are, dar se duce la prima spalare.