Ai putea folosi initial vopsele pe baza de henna, ca sa vezi daca te obisnuiesti cu schimbarea, si sa stii ca se mentine binisor, in timp, daca nu o intreti, devine ceva gen un morcov stricat, dar daca vezi ca ti-a placut, ori continui cu henna, ori treci pe cele cu amoniac succes oricum eu inca nu am gasit curajul sa fac marea schimbare, de frica daunelor :-s
Pai va iesi ca pe cutie... apoi se va deschide si, da, pe masura ce il speli va deveni portocaliu.
Depinde de vopsea. Incearca produse de la firme incercate de tine, sa nu ai vreo surpriza altfel.
Depinde ce fel de vopsea folosesti. Depinde de calitatea ei si de intensitatea culorii. Poti intreba persoanele care se ocupa cu vanzarea lor.
Buna!
S-ar putea sa iti iasa roscat cu suvite blonde!
Eu iti recomand sa iti lasi parul cum il ai!
Pentru ca parul blond este foarte frumos! De exemplu si eu am parul blond si toata lumea imi zice ca am un par foarte frumos, si zic de unde am cumparat vopseaua si eu ii zic ca e parul meu natural!
Pa Pa!
Ar fi bine sa alegi o vopsea un pic mai inchisa fata de ce vrei tu astfel ai putea reduce riscul de a ajunge portocalie.
DaciaRomania întreabă: