| mimixm a întrebat:

Sunt blonda mediu si as vrea sa ma vopsesc in degrade, adica sa imi vopsesc radacinile o nuanta mai inchisa, iar spre varfuri din ce in ce mai inchis pana la decolorat de tot. Imi place foarte mult cum arata parul tipei din imaginea dreapta jos http://thebeautydepartment.com/wp-content/uploads/2013/0 4/TBD1inchiron.jpg
,dar imi e frica sa nu fie asa doar din cauza efectului pozei.Voi ce ziceti? Daca mai avti poze ati putea sa imi aratati :D, a, si mentionez ca am tenul destul de deschis si ochii verzi. Mersi mult! :*

2 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

E frumos parul tipei, dar ea are mai multe straturi de suvite de sus si in jos e decolorat...ca sa iti iasa asa trebuie sa te duci la salon pentru ca acasa ai sansa sa te alegi cu un blond foarte urat, galben pui sau portocaliu si in plus nu stiu daca vei reusi sa-ti deschizi parul cu 2-3 tonuri astfel incat sa dea aspectul de degradee si iti mai strici si parul.

| KaterinaРомановский a răspuns:

Eu zic să nu ți-l faci acasă pentru că nu va ieși cum trebuie, decât dacă ești foarte pricepută.
Ar trebui să mergi la un salon și să pleci cu părul în degrade de la culoarea naturală, pentru că va fi foarte greu să te vopsești la rădăcină în fiecare lună, și dacă nu o vei face vei arăta ciudat!