| alexandracom a întrebat:

Sunt clasa a 4-a si voi avea banchetul in curand...mi-am gasit rochie, dar nu mi-am gasit pantofi.Rochitza mea este mov deschis spre roz si este cu trena adica mai lunga in spate si mai scurta in fata, si as vrea pantofi albi sau crem cu toc. Port marimea 33 si este foarte greu sa gasesc pantofi cu toc, dar nu pantofi cu toc 15 cm doar vreo 5 sau 10.Va rog dati-mi un raspuns. Cine imi da un site cu pantofi cu toc marimea 33 dar nu second hand. FUUNDAA

Răspuns Câştigător
| Cubulet a răspuns:

Pai nu stiu cauta la un alt magazin, sau intreabati prietenele daca a vazut marimea potrivita tie. poate o sa te ajute cumva! :*

5 răspunsuri:
| FaraNume1249 a răspuns:

In clasa a 4a nu ai nevoie de tocuri! Iti vei strica picioarele, mai bine ti-ai lua niste sandalutebig grin

| eldiva a răspuns:

Iti recomandam siteul www.eldiva.ro Colectii noi in fiecare saptamana! NOU Rochii superbe de la CHANTTAL :*

| alexandracom explică (pentru Cubulet):

Multumesc.dar eu port 33 si din cate am vazut era de la marimea 36 la 41....si da sunt foarte frumosi pantofii..pacat ca nu ii pot lua

| Cubulet a răspuns (pentru alexandracom):

Pai nu stiu cauta la un alt magazin, sau intreabati prietenele daca a vazut marimea potrivita tie. poate o sa te ajute cumva! :*