| Dyana4603 a întrebat:

sunt Diana si am o mica problema care ma deranjeaza.Am parul mediu-des, iar in fata parul imi este cret si rasfirat. Dupa ce ma spal pe cap, si imi usuc parul, este bufant, cu fire rebele, si cu mult volum(sper sa intelegeti cam cum e parul meu). Si as vrea sa ma tund ca sa nu mai am prea mult volum, tinand cont ca ma voi duce in curand la mare si ma voi face de rusine cu parul meu dupa ce se usuca. Ce sfat mi-ati da? Cum sa ma tund? Si mi-ar trebui o spuma de par sau un gel ceva?(sper sa ma intelegeti)Va astept cu raspunsuri...PwP [dau FUNDITA]

Răspuns Câştigător
| ☆ Danny☆ a răspuns:

Chiar te inteleg fiindca si eu am parul aproape la fel. Da. Un gel de par sau o spuma nu ar face rau dar totusi sa nu exagerezi.Cred ca o tunsoare retezata si samponul Garnier ar rezolva treaba asta. Te pup

3 răspunsuri:
| Iulia_5025 a răspuns:

Si eu am parul la fel ca al tau. De fiecare data mi-l indreptam in fata cu placa(nu e prea bine sa o folosim) iar apoi il intorceam, facand bucle mai lejere. Acum mi-a mai crescut si nu prea mai folosesc placa. Recomandarea mea e sa nu te tunzi, deoarece cu cat parule imi scurt cu atat va fi mai rebel si mai voluminos, l-ai putea lasa sa creasca. Daca mergi la plaja, cred ca ar fi bine sa-l prinzi, cu agrafe eventual.

| gabylovee13 a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa te tunzi si sa nu mai ai bucle si sa te tunzi in scarihappy

| Andre_2169 a răspuns:

Parul meu este la fel. crede-ma nu e bine sa te tunzi cand ai parul asa ti se va face mai rau. cel mai bine e sal lasi sa creasca cum fac eu acum si sa ti-l faci cu placa (chiar daca nu e binestraight face) si daca te duci la mare sa iti prinzi bretonul cu agrafe si parul intr-o coada. eu ma mai feresc sa m-i se ude parul si sa mi-l vada toti ca o oaiehee hee