| Walhalla a întrebat:

Sunt din Bucuresti si as dori sa ma tund, dar sa imi fac si o freza.Asta deoarece nu sunt multumit de look-ul meu si nu reusesc sa imi fac o frizura decenta. Exista vreo frizerie sau salon unde sa iti si aranjeze parul? Va rog mult de tot.

5 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Sincer si eu caut de mult o frizerie minune si sa nu mi se mai mi se zica ca parul e devina ca nu ma pot tunde cum vreau eu. Parerea mea e ca o frizerie cu meseriasi in arta hairstyle te tunde cum vrei indiferent de par dar trebuie sa dai un ban.Incearca la saloanele din gama profesionista. Acolo aia nu se joca.Te tund cum vrei chiar daca e nevoie sa recurga la mi de procedee pentru a-ti face parul mai maleabil.

| Leerix a răspuns:

Peste tot ar trebui sa iti si aranjeze parul, nu doar sa te tunda si atat. Spune-i clar hair-stylistului cum vrei sa arate freza ta sau cere-i o parere si lasa-l sa te surprinda. Ai putea chiar sa-i arati o poza si sa-i spui ca asa ai vrea sa arate parul tau.

| Walhalla explică:

Si unde gasesc un hair-stylist?

| Florinx123 a răspuns:

Du-te la un hair-stylist si spune-i ca nu reusesti sa-ti gasesti o frizura potrivita, te va rezolva!