Da, eu m-am facut saptamana trecuta. Pai iei asa: 2 cani de zahar (marime obisnuita), un sfert de ceasca de zeama de lamaie si inca un sfert de ceasca de apa calduta (nu fierbinte) si ai grija ca "sferturile" astea sa fie exacte adica, cata lamaie ai pus, exact atat sa pui si apa.
Apoi mai depinde si de prepararea la foc. Sa nu lasi focul la mare, sa fie la inceput mediu si apoi mai scazi putin si sa fii atenta sa nu il lasi pe foc prea mult. Nu trebuie sa devina prea inchis la culoare! Trebuie sa fie ca si caramelul. Mie mi-a iesit perfect, nu ma asteptam sa-mi iasa din prima si m-am epilat fara benzi sau alte chestii, am luat cate o bila de zahar si in timp ce ma uitam la tv plimbam bila aia pe picioare si pe maini si smulgeam. Sa ne zici daca de data asta iti iese
Canile sa fie cani normale, nu? Am sa incerc din nou si am sa revin cu raspuns. Numai sa mai iau zahar ca am ramas fara de la atatea incercari esuate.Si apropo este durabila aceasta epilare? La tine cum a mers? Multumesc pentru indicatii!
Este durabila, se smulge parul din radacina si doare mai putin decat daca te faci ceara. Este un plus faptul ca nu trebuie sa fie la fel de fierbinte ca ceara. Eu o sa mai incerc la urmatoarea "sedinta de epilat", sper sa-mi iasa din nou.
Ok,multumesc! Cam cat timp dureaza procesul termic al pastei? Tu ai lasat pasta sa se raceasca de tot? Sper sa nu te superi ca-ti pun atatea intrebari.
Sry pentru intarziere, am fost plecata. Procesul asta dureaza 10 minute maximum. Pasta nu trebuie sa se raceasca de tot, sa fie calduta spre "usor" fierbinte.
Bine. Multumesc mult pentru ajutor. Voi reveni cu raspuns dupa ce incerc.Momentan n-am de gand. Mai iau o pauza.
Si eu am avut mari probleme cu asta si pana la urma am ajuns sa folosesc crema depilatoare.
Nici cu crema nu merge. Reteta la epilare cu zahar am luat de pe net dar nu-mi iese si nu stiu de ce.
MihaelaSorina întreabă: