| AzZy a întrebat:

Sunt fata, am 13 ani, 1.70 inaltime si 50 kg. Este ok? Credeti ca sunt prea inalta sau prea grasuta? As avea ceva sanse ca model? Am parul mediu, cret si pe ten am un semn de varicela, in rest e fin. Parul e blond-saten si am ochii albastrii mai deschis. Mersihappy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La varsta ta esti destul de inalta si slaba happy. Uite eu implinesc 14 ani peste 2 saptamani si am 1.72 inaltime si 53 kg. Niciodata sa nu fii complexata, sunt alte fete care ar da orice sa fie atat de inalte si slabute ca tine. In plus, e mai bine sa fii inalta, baietii apreciaza fetele cu picioare lungi. In legatura cu modelingul, ai avea ceva sanse, dupa descrierea ta si poza de la profil am dedus ca esti foarte frumoasa. Te poti interesa pe internet de o agentie de modeling, desi nu cred ca te accepta la 13 ani. Poti incerca totusi happy

Bafta!

3 răspunsuri:
| Valisha18 a răspuns:

Buna! esti chiar foarte bine proportionata pentru varsta ta. Esti mai inaltuta, dar asa ai mai multe sanse sa devii model. Nu esti prea grasa! Esti foarte bine! Sunt fete care au fata plina de cosuri si sunt modele, nu-i nimic daca ai un mic defect. Sincer cred ca ai avea sanse sa fii model. Din cate scrii, esti chiar frumoasa!hee hee Sper ca te-am ajutat! Te pup!

| Margarina1 a răspuns:

Pentru tine nu prea este Bine La 13 ani 1, 70 si 50kg daca ai fii un pic mai mica Cam Asa 13 ani 1, 60-65 si si tot 50 de gh sau mai puitin parul este in regula dar nu prea trebuie sa fie cret si normal nu trebuie sa ai nimic da nu conteaza tongue Paru Sa fie Mai Saten deschis atat am avut de spus tongue

| AdytzTheWolf a răspuns:

Da este ok, arati foarte bine la varsta ta, eu sunt baiat 1.78 inaltime si 60 kg si nu sunt chiar deloc grasutz, arati foarte bine stai linistita, daca vrei sa mai stam la o vorba ceva ady. wolf idu meu, bafta