| perceive a întrebat:

sunt fata, am 13 ani si am par pubian. iar la strand se vede ff urat! as vrea sa ma fac cu benzi reci, ce ziceti? deoarece cu lama ma irit groaznic iar cu crema, nu se ia tot parul. deci ce marca de benzi e mai buna, si cum sa le folosesc? mersi!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am folosit de la Veet, nu stiu daca e vreo diferenta intre ele, insa te salveaza in situatia in care nu ai timp sau nu ai facut o programare la salon. Spor!

6 răspunsuri:
| lays a răspuns:

Pai foloseste ceara, dar doare:-ss.sau tot crema, dar o lasi mai mult, si dupa folosesti penseta. dar cu o zi inainte, ca daca te faci in aceeasi zi cand mergi la strand o sa te iriti groznic.eu folosesc penseta si e super okbig grin

| DacaVreiSaVeziNimikTeRogSaDaiUnCLICK a răspuns:

Ei bine eu zic sa dai de mai multe ori cu crema...nu cu benzi caci doare ingrozitor...parerea mea

| aqswdefrgthyjukilo a răspuns:

Pune mai multa crema si tine cam vreo 20 min.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu incerci la un salon specializat, nu stiu daca o sa te descurci singura, este destul de dureros, iar daca te-ai ras sigur firerle de par s-au ingrosat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca ai primit mesajul, stiu ca ti-am raspuns, dar nu pot sa vizualizez, insa: da, le-am folosit, doare putin, insa merita, vei vedea rezultatul! Iar in ceea ce priveste perioada de timp cat isi face efectul, e aceeasi ca si la epilarea cu ceara intr-un salon, adica doua-trei saptamani, garantat!

| Dan a răspuns:

Ai grija cum folosesti lama de ras, te poti infecta.Incearca sa folosesti un aparat de tuns, apoi sa dai cu solutie dezinfectanta, dupa o baie, pe caldura asta chiar ca te poti infecta serios.Mult noroc in dragoste si viata!