| Anisoaraaa0 a întrebat:

Buna,sunt fata, am 14 ani si vreau să-mi iau un tuș de ochi(eyeliner).
1.De la ce firma sa imi iau?
2.Cat costa?
Aș vrea unul mai puțin de 15 lei deoarece vreau sa-mi iau si un gloss și un rimel.Nu cred ca afecteaza cu ceva

Răspuns Câştigător
| alina2k18 a răspuns:

Catrice la banii astia.
https://www.notino.ro/catrice/?f=1-1-17957-3644-6947-50367
Rimel ia-ti de la Essence, au produse bune si ieftine.
https://www.notino.ro/essence/?f=1-1-49918-6947-3652

33 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

De la essence e unu 18 h cu capac albastru, de ăla am auzit că e foarte bun și e sub 20 de lei. mai recomand și de la trend it up

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ia de la Avon

Răspuns utilizator avertizat
| Emma30555 a răspuns:

După părerea mea un ruj nu strica fața, eu ma machiam la fel ca tine mai lejer, ce i drept în liceu, în școală gimnaziala nu ne permiteau profesorii. Un creion mai ieftin gasesti la avon sau miss sporty, mai sunt uneori reduceri în mal-uri dar trebuie sa ști sa le vânezi. Ca sfat eu as spune sa strângi poate mai mulți bănuți și sa ți iei produse ma calitative, sa fii mulțumită de ele

| Anisoaraaa0 explică (pentru Emma30555):

Bine,asa am sa fac, un răspuns chiar foarte bun, mulțumesc mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eyeliner Miss Sporty, costa sub 15 lei si se gaseste in DM:

https://makeup.ro/......ct/270923/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Pe vremea ta", dar tu ai zis mai devreme ca ai 12 ani. Interesant. laughing

| Anisoaraaa0 explică (pentru anonim_4396):

Chiar asa, la întrebări scrie ca e băiat si are 14 ani

| dragodana a răspuns:

Salut!
Una lume de aici a ramas in secolul 19. Fata a pus o intrebare si asteapta raspunsuri, nu critici idioate.
1.Eu am inceput cu tus lichid.Se spune ca este mai greu de folosit, dar cand te inveti cu el este usor.De preferat ar fi sa-ti iei unul de 5 lei pana te inveti cum se foloseste.Cateodata sunt mai bune decat cele de firma. Daca stii ca iti mai lacrimeaza ochii ar fi bine sa-ti iei unul waterproof(rezistent la apa), dar se indeparteaza mai greu.Raport calitate-pret, la banii aia:Essence, Miss Sporty.Nu iti lua tip carioca.Au un gramaj foarte mic si se termina dupa 2 utiliari.
2.Gloss-Catrice,Essence.
Ca sa-ti faci o idee intra pe:-parfimo.ro.Sunt cei mai ieftini, dar au livrare gratuita de la 300 lei.Pana la acea suma este 10 lei.
-1001cosmetice.ro.Au comanda minima de 60 lei.Livrare gratuita de la 130 lei prin Posta Romana si primesti cercei si bratara(de 2 lei; unele sunt frumusele)cadou.Sunt cam cu 2 lei mai scumpi decat parfimo.
-notino.ro.Sunt scumpi.Doar daca esti atenta primesti cadou o mostra.Au livrare gratuita de la 250 lei.Dar au multe produse.

| Anisoaraaa0 explică (pentru dragodana):

Mulțumesc mult de tot, da foarte adevarat am acut nevoie de raspunsuri nu de critici, dar na

| Dca2002 a răspuns:

Încearcă cel de la Miss Sporty sau cele de la Rimmel London

| Dca2002 a răspuns:

Doamne de la 14 ani mi se pare ceva normal așa încetul cu încetul ce te împotrivești crying

| Anisoaraaa0 explică (pentru Dca2002):

Am fete in clasa care se machiaza strident, eu doar tuș rimel si gloss nu cred ca e mult

| Anisoaraaa0 explică:

Fiecare face ce vrea, daca ai venit sa critici poti pleca

| Anisoaraaa0 explică:

Eu am pus intrebarea ca sa gasesc răspunsuri nu critici

| PierceLover a răspuns:

Imi pare rau sa te anunt, dar e corpul meu, alegerea mea. tu probabil esti o femeie care crede că avortul e crimă și ca lgbtq sunt diavoli. persoanele ca tine nu au dreptul la opinie, nu eu fac regulile

Răspuns utilizator avertizat