anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt fata, am 15 ani si mi se observa mustata cam tare adica am tenul deschis la culoare si firele din mustata negre.nu a zis nimeni nimic inca... dar eu o vad si ma simt foarte prost.
cred ca mama ar fi de acord sa mi-o dau jos dar ii e frica sa nu imi iasa "cotoare" dupa aceea, sa nu mi se faca mai neagra.
a da si si parul de pe maini mi-e destul de mare si negru.mama nu observa asta dar...stiti ceva metode de a-l decolora(in afara de apa oxigenata sau decolorant)
imi puteti da niste detalii despre chestile asteabig grin? multumesc.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Caută la hipermarket cremă decolorantă Karaver, este un decolorant de excepție pentru părul de pe față și de pe corp. Nu apela la ceară, este dureros și devine vizibil mai târziu că îți epilezi mustața.
Pa, pa.

| princess a răspuns:

Incearca cu penseta pentru cate fire care le ai acolo.iar pe maini nu stiu, dar sa te epilezi dupa aia trebuie sa o faci mereu iti da de muncabig grin

| dyav0litza a răspuns:

Incerca cu apa oxigenata ca deschide culoarea sau daca nu da-o jos cu crema epilatoare sau smulge-o cu penseta

| edc a răspuns:

Unca un mod de a da jos mustata este cu aparatul de ras electric, simti doar niste piscaturi...iar cu mainile incearca mai multe nu stiu dar un singur lucru sa nu faci:sa nu te epilezi cu picu' nici pe maini nici mustata...
ma bucur daca te-am putut ajutabig grinbatting eyelashes

| IrOnHiDe a răspuns:

Radetelaughing

| miky06 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu te barbieresti nici cu bicu nici cu lama sau alte porcarii in primul rind ca o sa ti creasca parul mai des si o sa ti afecteze si pielea fetei... poate cu ceara sau crema depilatoare dar eu zic sa mai astepti pina sa faci primul pas o solutie e si penseta...

| mariana_4522 a răspuns:

Pentru mustata, ceara este solutia. Fie mergi la salon, fie iti cumperi si te faci singura acasa. La fel si pentru parul de pe maini, daca e chiar asa de urat.