anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna sunt fata, ma numesc Adriana, am 17 ani, pai asa am in greutate cam 45kg, si inatyime 163-165 asa ceva,si multi imi zic ca sunt grasa asta din rude,din prieteni toti ma au de slaba,si prietenele ma admira ca vor sa arate ca mine,si nici nu stiu ce sa cred,pai bine sunt multumita de muc arat ce vorbesc altii nu ma intereseaza,cu ceva timp in urma vroiam sa slabesc ma uitam la vorbele rudelor si chiar am slabit ft tare ca imi cadeau pantalonii,si am observat ca nici fund nu aveam nimic,acum am lasat tot,si mi-am cam primit pofmele inapoi,si acum imi place cum arat,doar o mica problema,am putina burta, si as vrea sa scap de ea, numai de burta?

4 răspunsuri:
| akuajet a răspuns:

Tine un regim strict timp de o luna-doua si dupa sunt convins ca o sa slabesti!
funda? happy

| 00ANoNiMa00 a răspuns:

La 45kg grasalaughing! Eu am 13 ani si am 40kg si sunt slaba...si o colega de-a mea are 12 ani si are 45kg

| AnonimKidd a răspuns:

In primul rand esti slaba.Eu am 12 ani si am 1.67 si 49 de kilograme.Iar eu arat bine, adica nu mi-a spus nimeni sa slabesc. Unii chiar imi spun ca sunt prea slaba.Pai gandeste-te ca o fata trebuie sa aiba ca numar de kg inaltimea ei - 10(adica daca tu ai 1.65 ar trebui maxim sa ai 55 kg), deci NU esti deloc grasa.

| Lala_Gabriela_1998 a răspuns:

Nu esti grasa eu am 14 ani 1 63 si 50 de kg si nu sunt grasa si nici tu sa nu cumva sa slaebesti ai grija nu te lua dupa ce zic altii