anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt fata si am 15 ani.Am 1,80-1,81.Aveam 86 kg dar am reusit sa slabesc.Eu aveam in plan sa ajung la 60-65 kg.Totusi am inceput si am reusit sa dau jos 11 kg >= 75-76 kg in prezent.Dar nu mai reusesc deloc sa mai dau jos...Cad prada,, tentatiei dulci,, si iar ma opresc.Am sa va spun,,regimul,, facut de mine in care am slabit si poate ma puteti ajuta cu ceva,sa mai schimbati/sugerati alt ceva in dieta sau chiar alte diete.
Ma trezesc la ora 8, mananc ceva usor(legume de obicei) si inainte de masa un pahar mare cu apa la temperatura camerei si la fel si dupa.La ora 1 si la 4 mai i-au 2 mese usoare cu aceeasi regula :apa. Intre mese pot manca fructe dar pana in ora 3 si la un interval de 2-3 ore. Dupa ora 6 doar apa si fac sport la bicicleta de fitness intre 5-10 km (nu i-au reper timpul)
Paine maxim 2 felii pe zi,carne o data pe saptamana, dulciuri foarte rar iar cartofii ii evit.

Răspuns Câştigător
| AnnaaaMaria a răspuns:

Să îți spun cum am slăbit eu. Eu aveam cu 2 kg în plus față de cât aveai tu inițial și cu 10 cm mai puțin laughing. Eu am slăbit cu un regim low-carb. Renunță la pâine(dacă îți place atât de mult, poți consuma pâine cu semințe, însă tot la fel, maximum 2 felii pe zi), orez, de cartofi nu mai zic că ai zis tu, porumb, mazăre, banane, struguri, prune, pere, piersici, mere GOLDEN și în general fructe dulci. Poți mânca ouă, iaurt, brânzeturi care să nu fie degresate, celor degresate li se adaugă zahăr pentru a avea acel gust bun, fructe mai puțin dulci cum ar fi căpșuni, mure, fragi, afine, mere românești, carne, nuci, migdale, alune (ps:eu am mâncat carne în fiecare zi). Bea 3-4 L de apă zilnic, nu exagera cu fructele, nu consuma dulciuri, când simți poftă de dulce, poți mânca 2-3 pătrățele de ciocolată cu minimum 75% cacao care e permisă, nu te lăsa de sport și dimineața mănâncă mai consistent... dacă ai vreo nelămurire, te aștept cu drag să-mi scrii >:d

| anonim_4396 explică (pentru AnnaaaMaria):

Iti multumesc de raspuns kiss.Dar mai am cateva intrebari: portiile la o masa sa fie medii, nu? Iar daca nu te deranjeaza sa imi raspunzi.tu in cat timp ai slabit cu aceasta dieta? si la cate kg ai ajuns?

| AnnaaaMaria a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi în prima săptămână am slăbit 6 kg, dar țin să precizez că nu am mâncat absolut nimic dulce, nici măcar fructe și nici nu am gustat carbohidrați de orice fel ar fi eilaughing porțiile trebuie să fie atât cât simți tu, nu trebuie să te îndopi, să mănânci cât să îți treacă foamea. Dacă ai nevoie de rețete, intră pe facebook-ul doctorului Andrei Laslău că își pozează fiecare masă și eu de la el m-am inspirat, mulțumesc Lui Dumnezeu că există Bianca Drăgușanu că așa a apărut doctorul la tv să o critice că mânca o roșie pe zi și am aflat de el și dieta lui laughing)))))))))))

| anonim_4396 explică (pentru AnnaaaMaria):

Iti multumesc de ajutor love struck.Am sa ma ajut si de dietele doctorului rolling on the floor

| AnnaaaMaria a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi e tot aia kiss

4 răspunsuri:
Întrebări similare