| tutu a întrebat:

Buna!
Sunt fata si am mustata (nu radeti). Am auzit de creme epilatoare pentru fata. Daca folosesc o sa imi creasca mai des?

22 răspunsuri:
| real_8268 a răspuns:

Pai chestia ii ca si daca nu folosesti crema o sa ai mustata in continuare deci mai bine folosesti crema. Este adevarat ca daca te dai cu crema sau alte aparate tot o sa iti creasca inapoi dar totusi eu te sfatuiesc sa te dai cu crema.

| Unique_8782 a răspuns:

Toate fetele au mustata! La unele se vede mai mult, la altele mai putin, daca nu se vede rau, eu zic sa nu folosesti nimic. Apoi cu timpul o sa-ti creasca mai deasa si o sa se vada si mai urat!

Sfatul meu : las-o asa happykiss

| TheOriginalUser:) a răspuns:

Draga mea tot o sa iti creasca dar mai rar si orice ai face sa nu te faci cu lama ca atunci chiar o sa iti creasca mai deswinking

| beka a răspuns:

Mergi si cumpara un pachet de ceara calda 8 Lei, nu-ti fie frica ca nu doare asa tare cum se zice. O incalzesti si cu un bat de inghetata aplica un strat subtire dupa ce se raceste putin, n-o sa doara asa tare si o sa fii happy vreo 3 saptamanilove struck

| unicka a răspuns:

Toate avem mustata doar ca la unele nu se vede asa bine, daca incepi sa folosesti crema o sa trebuiasca sa o folosesti continuu. Daca nu e mare si nu e inestetica las-o asa, cine te place te place si asa, parerea mea!

| ioanasweetful a răspuns:

Pai si eu aveam asa la inceput... aproape toti radeau de ''mustata'' mea dar nu am bagat de seama pana cand m-am hotarat si eu sa imi dau jos mustatalaughing si mi-am luat o crema epilatoare. Si asta a fost, acum imi dau 1 data la o luna, e foarte beneficawinkingwinkingwinking dar ai grija sa nu abuzezi de ea si se da doar pe mustatawinking
Sper ca te-am ajutat!

| catthshshshs a răspuns:

Las-o asa pentru ca se va indesi si va arata mult mai urat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca folosesti crema epilatoare, s-ar putea sa te alegi cu o alergie sau, si mai rau, cu o iritatie care o sa-ti distruga pielea. Cel mai sigur ar fi sa-ti faci o epilare definitiva la o clinica specializata ori, daca te sperie pretul, sa folosesti ceara, dar ai grija, sa o faci in cadru organizat, la un cabinet cosmetic, ca sa nu te arzi singura.
In plus, au aparut si benzi speciale pentru mustata pe care le poti cumpara de la orice supermarket sau poti folosi si decolorant daca nu vrei sa o epilezi.

In functie de varsta, iti poti face un control pentru ca, de obicei, hirsutismul (adica pilozitatea abundenta) este dat de o tulburare hormonala.

| Sara2 a răspuns:

Toate fetele au mustata, ia-ti benzi de ceara rece si fa-te cu ele, sau la salon cu ceara calda, faci mare prostie daca incerci cu crema

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poţi folosi foarte bine şi cea decolorantă! Se găseşte la hypermarket.
Pa, pa.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Draga mea decat sa stai cu mustata mai bine ti-o iei, ii sta urat unei fete cu mustata.Normal ca in timp o sa creasca din nou insa ti-o iei cu ceara ceva...ca sa nu creasca asa repede.

| medex3 a răspuns:

Poti sa te duci si la coafor si ii zici ca vrei sa iti ia mustata. Iti va lua cu ceara :d. Costa vreo 4 lei happy. Dar poti si sa cumperi de la un magazin, ceri: ceara pentru mustata. Aici costa vreo 2, 5 lei. Si daca iti cumperi si vrei sa te faci acasa vei ruga o prietena sa te ajutewinking

| xoxo_9518 a răspuns:

Cel mai bine e tot cu ceara... risti sa creasca prea deasa apoi. Mai bine intreaba o cosmeticiana.

| LoreEm a răspuns:

Cu lama o sa fie mai necesar pentru ca daca o sa folosesti Braun silk-epil etc o sa iti creasca mai mult.

| deea_1980 a răspuns:

Mama si-a cumparat benzi cu ceara pentru fata si nu mai are mustata.Sunt foarte bune si ieftine.

| fashionaddict a răspuns:

Ai putea sa ti-o decolorezibig grin...eu asa fac.

| nutty a răspuns:

Crema? Categoric nu! Ceara (nu conteaza daca e rece sau calda) e cea mai buna.

Majoritatea femeilor sunt deranjate de firele de par care cresc deasupra buzei superioare. Cum scapi de ele? Penseta nu e recomandata, crema de epilat nici atat. Am gasit pe un site asta.

Sfatul meu: mergi la un salon de cosmetica -scapi repede si ieftin.

| Andreea`:) a răspuns:

'mustacioar'
Scumpo mai bine te epilezi cu ceara... nu doare chiar asa de tare e suportabila durereawinking
Sa NU incerci cu lama sau stiu eu ce ca o sa creasca ma des.
:*

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh, ce-i asa mare branza?laughing Ia-ti-o cu penseta, si in vreo 4-5 luni o sa mai creasca doar cateva fire par, care n-o sa se vada asa tare. Cel putin asa a mers la mine tongue, acum nu stiu cat de des e firul tau de par laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Sa stii ca si eu am mustata...Mai mereu copiii de la scoala rad de mine si vin acasa si plang.Mama mea mi-a zis ca in nici un caz sa nu mi-o epilez, deoarece o sa-ti creasca mai stufoasa. Ia-ti un decolorant de la hipermarket care costa 2 lei. Dureaza cam in jur de doua saptamani.Mama mea a zis ca imi cumpara dar te sfatuiesc :

IN NICI UN CAZ SA NU TI-O EPILEZI PENTRU CA ITI VA CRESTE MAI REPEDE SI MAI STUFOASA! (asta este sfatul meu) big grin

| Denisa_5552 a răspuns:

Buna! Nu este estetic deloc ca o fata sa aiba mustata! Parerea mea este sa ti-o ei!