| andreeutsa a întrebat:

Sunt foarte curioasa cum sa-mi fac bucle, dar fara orice tip de aparat.Ma puteti ajuta, va rog?

Răspuns Câştigător
| Lala20 a răspuns:

Dupa ce te speli pe par, iti pui spuma si usti putin parul, doar putin si ti-l pui pe bigudiuri si il lasi asa. Ti cateva ore sau peste noapte si o s aai bucle geniale cand scoti bigudiurile! Funda?

6 răspunsuri:
| Fllorentina a răspuns:

Deci da; x te pot ajutabatting eyelashes

dupa ce faci baie iti tamonezi parul cu prosopul, iei spuma o agitzi bine, te apleci cu capul in jos si prinzi parul in palme, iar de jos in sus ripidki parul bine strans in palme! sigur va sta superlove struck eu asa mil fac si sta asa de cret pffff:X:X:X:X:

SARBATORI FERICITE!

| xLikeTpu a răspuns:

Bună!
Poți încerca cu Bigudiuri, umezești foarte puțin părul, ți-l pui, apoi depinde ce par ai. poți sta cu ele 30, 40 aprox. 1 ora.
Dacă nu. incearcă :
Încearcă cu niște carpe, înfășori părul ( umed ), il lași o noapte, dimineața îl desfaci!

Vei avea niste bucle SUPERBE.

| Maria_5356 a răspuns:

Iti poti face o coada impletita sau mai multe codite impletite.si a doua zi. tile desfaci. mi-e imi iese. incearca big grin si dupa ce tile desfaci. dai putin cu fixativ :*

| Dana_8418 a răspuns:

Cu placahappy ondulator spuma bigudiurihappy

| larisssssa a răspuns:

Rupi un tricou sau un prosop nu cont, le rupi in fasii lungi, infasori suvitele pe ea iar la sfarsit legi strans carpa (sper ca ai inteles)

| Cristina_7735 a răspuns:

Fa-ti coditeee impletite laughing >big grin