| Available a întrebat:

Sunt foarte suparata.Peste tot vad numai diete de slabit creme de slabit meniuri pentru slabit. M-am saturat.Nicaieri nu vad retete pentru ingrasat, diete pentru, ingrasat, meniuri pentru ingrasat.De ce se fac atatea discriminari intre cei care vor sa slabeasca si cei care vor sa se ingrase? Vreau si eu sa mai pun 3-4 kg pe mine dar daca nu vad nicaieri nici o idee cum as putea?

8 răspunsuri:
| princess a răspuns:

Sa te ingrasi este la fel de greu ca si cand vrei sa slabesti unora le este foarte greu sa mai ia cateva kile in plus eu de ex vreau sa ma mai ingras 2-3 kile si mananc de toate dar nimiclaughing in schimb o verisoara de. a mea intr-o luna cred ca a pus 3 kile pe ealaughingsi mananca tot ce manac eulaughing este mai greu fiecare are organismul diferit sau eu iti zic un lucru, sa te vezi tu bine asa cum esti slabuta, incearca sa iti gasesti haine care sa te faca sa pari mai plinutza eu de ex am foarte multi blugi cu talie joasa si multe buzunare pe picioare la spate etc iar daca folosesc o pereche de pantaloni dintr-un material normal si fara buzunare zici ca sunt un bat jaja ca sa ma exprim asa.deci trebuie sa stii cum sa acomodezi lucrurile eu toate astea le-am aflat pe net cauta si tu. aa si app foloseste mai mereu culori deschise care la fel te fac sa pari mai plinutza.incearca asa cel putin pana mai pui ceva pe tine desi ti. o spun din experienta e greu tare. te-am pupat.succes si nu dispera din cauza asta cine te place te place asa cum esti.

| MasterKing a răspuns:

Sincer acum...
chiar nu te poti ingrasa?
inseamna ca asa este conformatia ta!
mananca pizza, burgeri, cartofi prajiti, chipsuri si toate tampeniile astea si. sincer nu ai cum sa nu te ingrasi!
acum. sincer. la chestia cu cremele care te ajuta sa te ingrasi nu sunt deloc de acord cu tine!
cine vrea asa ceva? sunt sigur ca nici tu nu ai cumpara o crema care iti promite ca te ingrasa!
ar fi periculos! ak sincer. nici macar nu e posibil.big grin
cum sa te dai cu o crema si sa iti apara sunca?laughinglaughinglaughing
nu vreau sa par disgratios da' asta e adevaru'.big grin
In schimb. exista diete de ingrasat. dai un search pe google si sunt sigur ca vei gasi.big grin
sper ca ti-am fost de folos intr-un oarecare fel.big grin
funda?:X:X

| SuperGirl8 a răspuns:

Sincer.peste tot vezi de slabit.pentru ca majoritatea oamenilor se ingrasa usor.thinking Voi fetelor`:* Ar trebui sa respectati mesele principale ale zilei. dimineata sa mancati cat mai consistent ca at e cea mai importanta masa a zilei.La amiaza si seara mancati cat puteti.( cu cat mancati mai mult cu atat stomacul vi se va largi si veti putea manca s mai mult rezultand ingrasarea ) Seara aveti grija sa nu mancati prea mult, fiindca datorita lipsei de miscare va vor putea aparea niste dureri stomacale.Succes`:* --Byw`:-x

| WR104 a răspuns:

PEste simplu, nu-i nici o discriminare doar ca este mult mai usor sa te ingrasi decat sa slabesti plus ca multi din cei care vor sa slabeasca sunt niste idioti si sunt multi(multe).

| valentinalina a răspuns:

Mda si eu am aceeasi problema

| Available explică:

Nu e chiar asa usor sa te ingrasi crede-ma. Ti-o zic din proprie experienta.

| Maiaaa1 a răspuns:

Buna, pai mananca foarte mult incat sa ajungi la cit mai multe calorii pe zi aproximativ 3500, si anume seara sau chiar noaptea. puupp

| pissy90sb a răspuns:

Stiu si eu cum e super naspa, nici eu nu stiu cum sa ma mai ingras, am luat multe vitamine dar pentru mine degeaba, am auzit acum cica sa bei cate un pahar de vin la fiecare masa as vrea sa o incerc poate merge cica da pofta de mancare acum voi vedea, sanatoase sa fim.