| luiza67 a întrebat:

sunt inalta, am in inaltime 1.80. intrebarea mea este daca mai pot sa-mi pun si tocuri si sa nu arat caraghios|?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LikeABossBaby a răspuns:

De ce sa fie caraghios? Nu ai vazut? Toate modelele poarta tocuri cat mai inalte pana la 20 de cm si unele depasesc inaltimea [fara tocuri]de 1, 80.Cu tocuri arati mai sexy si corpul este "modelat".Mai ales daca esti slabutza o sa arati foarte bine.Eu mi-as dori din tot sufletul sa fiu inalta, dar nu sunt.Bafta,sper ca te-am ajutat!

| Alexutza25 a răspuns:

Cica "poti purta tocuri dar nu foarte inalte"... E viata ta, nu o sa arati caraghios cu tocurile, o femeie arata sexy asa, iti zic eu, nu conteaza de altii. Conteaza daca tu te simti bine in pielea ta, pe tocuri sau fara. Si + o sa atragi multe priviri te asigur.laughing Eu am 1.72, si nu port tocuri decat la ocazii ca nu stiu sa merg pe ele, dar chiar nu ma deranjeaza de parerea altora.

| YahooMail a răspuns:

Nu chiar.

| bogdytzu a răspuns:

Pai imi poti trimite niste poze cu tine sau sa-mi dai facebook-ul... id-ul meu: blt.bogdan si facebook:Bogdan Blt

| IulianaD a răspuns:

Eu am 1.83 inaltime si port tocuri doar in preajma celor inalti, ca minehappy. Poti purta tocuri dar nu foarte inalte.