Unghiile din gel rezista cu succes doua saptamani, insa in momentul in care unghia incepe sa creasca, este necesara reintoarcerea la salon pentru inlocuire. Mai mult decat atat, exista pericolul ca in momentul in care unghia incepe sa creasca, intre suprafata acoperita cu gel si baza unghiei, sa se acumuleze bacterii, care pot produce infectii.
Unghiile false ( extensiile cu gel ) distrug unghia proprie, insa se regeneraza dar peste un timp foarrrte indelungat(6-7 chiar 8 luni) pentru ca incepe sa se exfolieze, isi pierd luciul natural, etc. Dar acum depinde si de manichiurista si de unghiile fiecaruia.
Sursa : Google.ro
Eu am avut unghi cu gel timp de 2 luni. Cand le-am dat joss, mam ingrozit, unghiile mele erau arat de subtiri,, si rosii. si dupa ce ca erau foarte foarte subtiri, se mai si exfoliau. Pararerea mea este ca inainte sa te duci sa iti pui unghiile false cu gel, sa iti cumperi un intaritor de unghi, ca sa fi sigura. Eu folosesc doua intaritoare de la flormar. Active nail hardener si nail hardener, sunt superrrrrrrrrrr bune :X
Multumesc... o sa le incerc si eu...
tudorita întreabă:
MaryMaria333 întreabă: