| tzanygirl a întrebat:

Sunt luly. Am 14 ani. Am 54, 54.5,55 sau in cel mai rau caz 56kg pe nemacate fara haine la 1.66m. Credeti ca este bine?

13 răspunsuri:
| anonimmmmm a răspuns:

Este greutatea perfecta, eu ce sa zic, ca am 1, 70 si 45 kg?crying

| Nimic special a răspuns:

La 14 ani, trebuie sa ai 56 kg maxim si ai o inaltime destulastraight face. Este foarte ok, dar sa ai grija sa nu te ingrasi si mai tare ca o sa arati urat fizic.winking

| antonia09 a răspuns:

Buna,
Tu te afli in faza de dezvoltare si e posibil sa mai cresti atat in inaltime cat si in dimensiuni.
Valorile pe care le ai acum sunt tocmai bune.
Sarbatori fericite.

| fluturas a răspuns:

Eu cred ca e bine kiss nu-ti face problemewinkingbig grin

| Victoria a răspuns:

Ai greutatea optima. Pentru a obtine greutatea normala a unei persoane, scazi din inaltime zece. (exemplu: la 1. 66 optim este 56 kg).

| olimpiaherra a răspuns:

Da foarte bine pentru o adolescenta de varsta ta e normal, esti in crestere. Prietenele te-au facut sa te ingrijorezi, nu le crede

| perceive a răspuns:

Aoleu tu fata`, asta nu e bine, e sfarsitu lumii, vezi ca daca mai stai " pe nemancate " maine mori tu fata... hai ma, cum poti fi asa, logik ca e bine, daca nu tie bine ingrasate cine te opreste, vaaaaaaaaaaaaiiiiii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Până nu pui o poză, nu ne prea putem da cu părerea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista niste caute de greutate raportat la inaltime pe net, din punctul meu de vedere este foarte bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 13 si am 1. 40 si 35 de kg la mine e bine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu vrei sa stii dimensiunile mele(ca baiat) la varsta ta? la 14 ani eram un pusti cu 1, 73 m si aproape 80 kg. laughing Eram gras, dar niciodata nu m-am plans. De la 15 ani am facut sport, foarte mult... cateodata si 5 ore pe zi, toata saptamana. Nu imi faceam temele, nu invatam si ma duceam la antrenamente. Iar azi pe la 25 de ani, am 1, 90m si 100 de kg, acum am corp de invidiat. Schimbari o sa tot apara in viata ta... Lucreaza multe exercitii daca vrei sa arati bine, si nu azi si pe urma gata, tot timpul.
Nu te mai plange, pana la varsta mea poti ajunge fotomodel... De ce intotdeauna trebuie sa iti gasesti un defect? Gandeste-te ca esti perfecta oricum ai arata! Si chiar daca ti se intampla sa te ironizeze unu si altu, mai tarziu o sa le poti rade si tu in nas. Viata este o continua schimbare. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 14 ani si am 54 55 de kg este bine? sau trebui samai dau jos niste kg, ceziceti?

| esapament a răspuns:

Organismul are 60 la suta apa, deci poti avea greutatea diferita de la o zi la alta doar din cauza consumului de apa. Variatia mica de care vorbesti justifica exact aceasta cauza.