| butterflye a întrebat:

Buna sunt noua pe aicibig grin si as avea o intrebare: de cand m-am nascut pana acum 4 ani, aveam parul cret, cret.superb.acum 4 ani mi-am luat placa de intins parul deoarece am auzit ca au aparut si cum nu suportam parul cret...am zis hai sa'mi cumpar si eu unabig grin de 4-5 ani ma intind cu placa. dar nu zilnic.si mi-am distrus parul. ce sa fac sa il am iar matasos si dur fara sa cada.ca inainte:-(. acum il vreau cretlaughing si fara sa ma tund chealalaughing daca imi puteti spune niste produse de par .masti.sampoane.uleiuri orice sa pot sa imi refac varfurile roase si elasticitatea love struck mersi mult:*:*

Răspuns Câştigător
| ColorfullColors a răspuns:

Mda... asa faceti voi fetele nehotarate. De ce naiba ti-ai indreptat parul cand sunt atatea cu parul drept in lumea asta? Ele nu sunt cu nimic speciale. Cretele intotdeauna ies in evidenta in ochii baiatilor!

Ma rog, parul tau distrus nu mai poate fi niciodata ca inainte. Uleiurile pot ajuta, dar nu cine stie cat.
Dupa parerea mea daca iti vrei parul superb inapoi ar trebui sa te tunzi mai scurt, pana la umeri de ex. Foloseste uleiuri pentru varfuri despicate, masti pentru par degradat si sampon+balsam pentru par cret. Dupa ce ti-ai spalat parul clateste-te cu apa de ploaie. Crede-ma pe mine m-a ajutat foarte mult. De ce crezi ca ca fetela care isi indreapta parul se feresc de ploaie ca de naiba? Evidenta ca se carlionteaza din nou.

Arunca placa aia si ai grija de parul tau! Sunt atat de putine fete ca tine, de ce nu vrei sa fii speciala? Vrei sa te camuflezi si sa dispari in majoritate? In felul asta nimeni nu te va crede diferita si interesanta.
Daca te tunzi ai face si o schimbare de look, toata lumea va fi cu ochii pe tine si daca tu esti sigura pe tine veilasa o impresie foarte buna. Nu uita: oamenii cred ce vrei tu sa creada. Spune ca adori cum iti sta parul si prietenii tai vor crede la fel.

Succes! :*:*:*

Sper ca te-am ajutat!

7 răspunsuri:
| blackspell a răspuns:

Fa-ti masca din ulei de ricin si galbenus de ou, o perioada de fiecare data cand faci baie, si renunta la intinsul cu placa, daca vrei neaparat sa nu mai stea asa cret, fa-l cu peria si feonul, nu o sa stea chiar asa drept ca atunci cand il faci cu placa, dar tot e ceva! si trebuie sa iti tai varfurile mereu, e sfant tunsul pentru parul ars, tocit, rupt. a! si nu il pieptana cand e ud, descurca-l cu degetele, si nu folosi perie! succes! si repet ce au zis altii: unele fac tot posibilul sa aiba bucle... bucura-te de el asa cum e!

| Dee0tzaA a răspuns:

Poti sa iti tai varfurile daca tot sunt roase, cu ocazia asta, intreaba la coafor ce poti sa faci ca sa ai parul ca inainte, cineva din domeniu va stii exact ce sa iti dea cand vede starea in care e parul tau!
Te-am pupat!:*

| ColorfullColors a răspuns:

Cand am spus ca parul atu distrus nu mai poate fi la fel ca inainte niciodata, ma refeream la parul tau de acum, ca daca iti creste parul va fi ca inainte! Numai sa ai rabdare sa creasca!

Daca iti tai varfurile destul de des parul tau va creste mai repede.

:*

| omtraisiomvedea a răspuns:

Eu folosesc de 2 luni tratament de la Revalid: Sampon + Balsam + Pastile pentru ca tot de la placa si de la spuma imi cadea parul foarte rau. Dupa 2 luni deja imi cade de 3 ori mai putin par.Tot din gama Revalid poti sa iti iei si niste fiole pentru par degradat.La mine a dat rezultate.Eu mai imi fac masca cu ulei de ricin si 1 ou odata pe saptamana. Le amesteci bine iti dai cu amestec pe tot capul, maseszi la radacina apoi stai 30min 1h cu el in cap si te speli. Uite aici am mai gasit niste sfaturi http://forum.perfecte.ro/rfect-t61-10.html#p187 poti sa tragi o privire sunt lucruri interesante.Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna as aveau un rasp. pentru tine dar nu e favorabil.big grindin cauza placi ti sa distrus parul incearca sa nu mai folosesti asa de mult aparate pentru par placa, etc.acelea iti distrug si mai rau parul du-te la coafor si tundeti tot parul ars spalate pe cap si nu il usca cu fe ionul lasa-l asa cand te speli ia-ti balsam iti dai prima data cu sampon apoi cu balsam apoi nu l usuci iti pui un prosop pe cap si dormi asa a doua zi piaptanal si fa asa in fiecare za (sal piptani adica)big grinsi apoi dupa o saptamana 2 saptamani nu o sal mai ai asa iti promit.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa parerea mea cea mai buna solutie este sa te duci sa te iti tunzi varfurile sau daca nu sa te tunzi pana unde este nevoie.imi pare rau de parul tau si mie imi place parul cret si nu cred ca este o idee buna sa te mai indrepri cu placa pentru ca iti distrugi parul:*

| butterflye explică:

Multumesc tuturor :*:*