| xBlackRose a întrebat:

Sunt tot eu...

Am incercat sa-mi fac o manichiura in apa,dar oja mea nu se comporta asa cum trebuie in ea...
Am auzit ca trebuie sa fie cat mai apoasa si subtire,iar eu folosesc lacul asta pe nume:Medusa isabella.
Eu am incercat sa o fac mai subtire punand acetona in ea,si nimic!
Si sa va explic mai bine cum se comporta lacul in apa:
Lacul nu mi se face asa cum vedeti voi pe youtube sau altundeva...mi se face rotund si mic,nu rotund si mare,si dupa ce imi fac un model in apa pentru unghie si dupa ce bag unghia acolo mi se strange ghemotoc pe unghie si nu se realizeaza nimic din asta!(apropo sa stiti ca am apilcat si lacul ala pentru alb mat pentru protejare cum spunea aia ca se face.)
Va roog, ma ajutati? Dau fundita+vot, va roogg! Si cat mai repede daca nu cer prea mult!

Răspuns Câştigător
| ShadowGhost a răspuns:

Ojele de la Avon se preteaza pentru asa ceva.Eu impreuna cu o prietena am facut asa si a reusit. Poti sa faci modele cu 2 oje de la Avon si dupa sa iti dau cu lac pe unghie sa reziste mai mult.Bafta

| xBlackRose explică (pentru ShadowGhost):

Mersi! Am imprumutat de la o prietena 2 oje Avon si a mers! Mersi mult de tot, imi voi lua si eu lacuri de acolo! Si apropo felicitari pentru fundita!

3 răspunsuri:
| ShadowGhost a răspuns:

Cu placere si multumesc pentru fundita:*

| xBlackRose explică:

Corectie: straight face
(Apropo sa stiti ca am aplicat si lacul ala alb mat pentru protejare cum spuneau aia ca se face)*
Scuzati-ma pentru exprimarea mea nasoalatongue