| BlahBlahRaspundSiDreg a întrebat:

Buna sunt un baiat cu par foarte scurt...m-am gandit sa il las sa creasca dar nu creste asa cum mi-am dorit. Vroiam sa va intreb cum trebuie sa mi-l aranjez, daca trebuie gel de par sau ceva ca sa iasa cam asa:
http://www.fanpop.com/......hony-photo
Din cate stiu stilul de par se numeste "Shaggy" si mi-as dori foarte mult sa am acest tip de par. Multumesc, daca se poate si un tutorial video cum sa il aranjez sa creasca ca imaginea de mai sus sau asemanator.

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

Aceasta freza la inceput trebuie mereu ingrijita ca sa-ti iasa asa, asta pana se obisnuiete parul tau cu aceasta freza si iti va fi foarte usor sa il aranjezi pe urma in acest fel!
Iti lasi parul sa creasca, cat decat dupa te duci la un frizer bun, care merita sa-si bage mana in capul tau, ii areti freza si ii spui ca vrei sa e tunda in acel fel! pentru aceasta freza ai nevoie de un uscator si de ceara ca sa definesti suvitele.gelul pentru par iti intareste parul si nu ajuta la nimic!
Sper ca ti-am fost de ajutor!

| BlahBlahRaspundSiDreg explică (pentru IloveME):

Mersi mult frate am sa incerc sa intreb un frizer priceput (daca gasesc...) sa ma tunda in acel fel...

2 răspunsuri:
| RennaM a răspuns:

Gelu numa til strica trebuie sal lesi sa creasca si dupa el tunzi in acest stil