Pai parul tau a suferit o decolorare, adica pigmentul natural a fost inlaturat. Tu practic trebuie sa adaugi mult mai mult decat negru. Nu stiu cum sa explic principiul, dar mai intai ar trebui sa adaugi o vopsea care sa aiba tonuri de rosu, dar nu rosu aprins (ceva gen caramiziu sau mai inchis sau chiar rosu) abia apoi sa adaugi brunet. Si desigur ca poate firul tau de par e de vina si nu mai poate retine culoarea. Zic totusi ca ar trebui sa incerci mai multe marci de vopsea sa vezi cu care iti merge.
Trebuie neapărat să încerc doar roșu? Nu de alta dar niciodată nu mi-a plăcut culoarea aceasta. m-am gândit să încerc un castaniu sau ceva în genul acela pentru a mă apropia de culoarea mea naturală
Nuuu, ma refer ca trebuie sa adaugi pigmentii pierduti, asa cum spune si sareinochi mai sus. Adica sa bagi un rosu-caramiziu sau aramiu (dar nu rosu aprins) si apoi brunet, astfel brunetul va rezista.
Nu sa ramai roscata, ci sa bagi aceste vopsele una dupa alta (bine, macar la o zi diferenta daca poti).
Decolorantul distruge pigmentul firelor de par, parul tau acum are nevoia sa ii readuci pigmentii pe care i-a pierdut ca sa poata sustine nuantele inchise. (Nu este suficient doar sa aplici ce nuanta vrei ) Discuta cu Sorin Stratulat pe Instagram
https://youtu.be/wI7plpfvyQE
Salut. Ii dau dreptate fetei. Eu m-am decolorat acum 1 an și încă nu îmi tine culoare pe par se duce imediat. Plus ca creste dar se rupe.
Nu ai găsit nimic care să te ajute până acum?
Nuuu. De la un timp L am tuns mai scurt și in loc sa fie cât de cât mai sănătos e matura pur și simplu nu îl mai suport. M -am gândit sa incerc produsele de la morrocaniol ( nici nu știu dacă am scris bine?)
Elisabeta1maria întreabă: