As vrea sa te intreb: este vorba de burtica in sensul ca este mare si rotunjoara, sau de faptul ca abdomenul tau este tare dar pielea are un aspect inestetic si da senzatiea de burta "nelucrata"?
Intreb asta deoarece pot fi mai multe aspecte. Ca, spre exemplu, ar putea fi vorba despre balonare (din cauza alimentatiei incorecte sau a consumului de bautri acidulate, intoleranta la lactoza sau chiar carenta de zinc) unde este recomandat un supliment alimentar care sa accelereze digestia, renuntarea la alimentele necorespunzatoare si consumul de iaurt sau lapte batut. Ar mai putea fi vorba si de faptull ca pielea si-a pierdut elasticitatea in urma unor regimuri prea drastice. Aici ti-as recomanda procurarea unui dispozitiv de masaj si masarea zonei. De asemenea stiu ca Vichy avea ceva pentru fermitate, dar nu imi mai amintesc cum se numea- poti intreba in farmacii.
Si, nu in ultimul rand, poti incerca un truc: masarea zilnica a abdomenului, cu podul palmei in sensul acelor de ceasornic. Ajuta si la digestie!
Cheers!
E vorba de colacei am avut 92 de kg si am dat jos 20. n-am urme urate si nici intinderi ale pielii.in schimb la burtica n-am prea slabit...am colacei.si parca sunt graviduta daca imi las burta.pentru ca membrele si fundul mi-au slabit mult, dar burtica a cam ramas cum a fost pls.zi-mi ca exista remediu
A, stai linistita! Remediu este, cu siguranta! In primul rand poti sa incepi cu niste exercitii Pilates: de efect, curat si, cel mai important, gratis. Incercat in... turma :)))) ( acum cativa ani ne-au dat tutror femeilor de la munca o revista si un DVD cu exercitii Pilates; intr-o saptamana, atat cat a durat entuziasmul nostru, aveam cu toate niste abdomene si niste fesiere :))) ) Aici ai un exercitiu foarte usor, pentru inceput : http://www.youtube.com/watch?v=zah-Extt3DE&feature=fvwrel Foarte bun este si Liposyne de la Vichy ( Doamne, pentru asta sa imi dai funda sau macar un vot, ca am cautat denumirea 20 de minute :)))))))) ) si gelul anticelulitic de la Supliform( nu l-am folosit personal, dar am inteles ca este foarte bun pentru ca tonifiaza). Si sa faci masajul de care ti-am zis mai sus: palma pe burtica si masata circular in sensul acelor de ceasornic.
Stii . scuze k iti zic...dar am specificat ca nu vreau sa fac exercitii pentru ca ma lasa nervii la asa ceva si nici timp nu am )
Pai de asta am cautat unul foarte, foarte usor. Este necesar sa "lucrezi" putin burtica, macar 5 minute pe zi. Nu neaparat Pilates, ci ceva care sa iti fie tie la indemana. Daca nu vrei deloc exercitii, poti sa incerci doar cu cremele. Este posibil sa aiba efect si fara exercitii, acum nu stiu ce sa zic. De slabit nu mai ai de ce sa slabesti, cum ai zis si tu, deci cel mai bine este sa cauti produse pentru tonifiere. Mai stiam o procedura de efect: seara iti infasori un celofan strans, dar cat sa iti permita sa respiri, in jurul abdomenului si il lasi pana dimineata. Mai stiam ca ar fi benefice si dusurile scurte cu apa rece. P.S: nu vrei sa impartasesti si cu mine regimul tau? Din cate ai zis pare sa dea rezultate :-)
Uite ce am gasit: http://www.euforia.tv/......6862.html. Nu-i mult, dar sper sa te ajute cat de cat.
Nu e nici un regim am mancat putin si orice 3 mese pe zi nu e nici un secret
Eu mananc doar o data pe zi si in ultmul timp am inceput sa fiu asa, nu stiu cum sa zic, fluffy :-s
))))))))) mno lasa...stai sa fie luna in crestere ). pana atunci n-am nici o treaba.da cand eja luna ii in crestere atat pot manca ca ma mir cum de intra atat in mine )))))))))) oare numa la mine se intampla asta?
Ca sa fim egal cu funditele
))))) Sar'na! Dar sa dai o uitatura si pe linkul ala. S-ar putea sa fie ce cauti. Hopefully! :*
oi mai rabda un pic de foame si oi dansa mai mult ) si o s-o dau jos )))))) multzam fain ))))))) :*:*:*
(A, uite ca ai zis-o: dansatul aduce scaparea! ) Npc! :*
)))))) lasa, noi sa fim sanatoase!
In primul rand trebuie sa renunti la dulciuri in cazul in care obisnuiesti sa mananci... iti recomand kangoo jumps. Este un sport distractiv in care dai jos grasimea celulita mai ales burtica.
Poti sa-ti cumperi uita-te pe net sa vezi daca iti convine pretul...iar daca nu la sala po-ti inchiria asa ceva. Eu ma duc aproape in fiecae zi la sala speciala pentru kangoo jumps. Succes Funda?
Uhm. tu mananci mult? ma refer in cantitati enorme? ok de exercitii nu o sa-ti spun de ceaiuri si alte plante nu are rost.astea sunt pentru reclama pentru ca de altceva nu sunt bune. operatii nici atat. o intrebare "chiar asa de mare ai burta?"sincer la unii baieti le plac fetele cu nitica burtica si + cati ani ai tu? poate mai ai de crescut te mai dezvolti te mai formezi pana atunci nu e problema de asta burtica se poate rezolva si in + cat de rau se poate vede stiu ca nu prea te'am ajutat cu nimic. dar iti spun ca nu e cazul sa iti faci mari probleme. totusi daca e ok incearca atunci cand iesi pe afara sa iti pui o punga sau un celofan din ala de il pui peste mancare prajituri etc am uitat cum ii spune sa il pui la burta. atunci cand iesi tu pe afara o sa transpiri mai mult si poate da rezultate. pupici.
Am 21 de ani.am avut 92 de kg si am dat jos 20...si mai mult.am 1, 78 inaltime .dar mi-a ramas burtica .nu mananc mult si mai nu mai mananc ca imi e frica sa n-o dau in anorexie . chiar arat ok zic eu si chiar primesc complimente.cand merg la petreceri imi iau corset si sunt perfecta .dar totusi vreau sa renunt la corsetul ala .nu e foarte evidenta.dar totusi imi doresc sa nu mai fie
Ceau cretzo no sa te ajute nimic in afara de fructe sa sport fructe orice si sport alergare abdomene flotari altceva nu exisata crede-ma si eu am abdomen dar am burta nervi mei iis praf cu aceste exercitii
Iiulia întreabă: